Ciclu menstrual intarziat
Buna seara...am si eu o intrebare...ultimul ciclu l-am avut pe data de 1 aprilie si ar fi trebuit sa imi vina pe 1 mai..dar inca nu mi-a venit..si de vreo 5-6 zile ma doare burta rau ca atunci cand imi vine ciclul..nu folosesc metode contraceptionale..sotul are grija sa nu isi dea drumul in mine..am facut ieri un test de sarcina dar e negativ...exista posibilitatea unei sarcini?
Si o alta problema..daca nu va suparati...am fost acum 5 luni la ginecolog deoarece aveam dureri in timpul actului sexual si mi-a spus ca am o rana pe col..am luat tratament..si nu am mai avut probleme dar in ultimul timp am din nou dureri in timpul actului sexual...
Si o alta problema..daca nu va suparati...am fost acum 5 luni la ginecolog deoarece aveam dureri in timpul actului sexual si mi-a spus ca am o rana pe col..am luat tratament..si nu am mai avut probleme dar in ultimul timp am din nou dureri in timpul actului sexual...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am langa vagin o rana ff mica deschisa care imi provoaca durere in timpul actului sexual
- 4am luat postinor 2 dar nu mi-a venit dupa 5 zile
- 4va rog sa imi raspundeti!imi intarzie ciclul menstrual
- 9Intarzierea ciclului
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 3Mi-a intarziat ciclul 9 zile si am dureri si scurgeri albicioase si urat mirositoare!
- 0intarziere menstruatie
- 2Despre mestruatie
- 1Simptome false?
- 1Mi-a intarziat ciclul 10 zile
- 1Intarzierile menstruatiei
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 1Posibilă sarcina?
- 4Dureri in timpul penetrarii
- 3Sex protejat, intarziere menstruatie
- 3Ajutati-ma va rog ! menstruatia mea intarzie de 8 zile
- 2Sex anal și sarcina
- 0Sarcina ?
- 0Posibil sarcina
- 2Menstruație întârziată, vă rog un răspuns!
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: