Ciclul intirziat!Ajutor...

06-04-2010
Papushica
Nu este medic/terapeut
Papushica
Buna!am o problema, in luna februarie la data de 21 a fost ultima menstra pe care am avut-o, deci trebuia sa-mi vina in martie la fel pe data de 21, insa aceasta nu a venit si sint foarte ingrijorata.Nu stiu care ar fi cauza intirzierii lui..:(ma gindesc ka poate ca toata luna martie am avut examene si ca poate mam stresat.Am avut relatii sexuale pe perioada lunii martie, a fost neprotejat, dar nu si-a dat drumul in mine:dar pentru orice eventualitate mi-am facut doua teste iar ambele au iesit negative.Parca la inceput gindeam ca sint insarcinata, dar nam avut simptome si de atunci pina acum avea sa se vada burta...dar nu este asa, totul aramas ca de obicei, simt niste dureri mici in zona abdominala specifice inceperii ciklului, insa acesta tot nu mai vine.Poate cunoste cineva vreo metoda de la care menstra sa revina?Sfatuiti-ma va rog, ce sa fac in aceasta situatie..Multumesk.
1 comentarii
0
06-04-2010, ora 20:26
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Scrie-mi un mesaj pe mess si te ajut. Cu ajutorul homeopatiei acest lucru este f. usor si rapid si am ajutat la mai multe fete de aici.
Adaugă un comentariu / răspuns