Cilcu anormal poate pe fond psihic
Bună ziua!
Sufăr de schizofrenie si sunt destul de nervoasa uneori. Din vara am observat ca ciclul mi s-a dereglat complet in sensul ca tot curge si nu se mai oprește. E dezastruos, cheaguri întregi. Sunt obeza. Cred ca e pe fond psihic, pt ca ma simt sfârșita la cap si corpul uneori e slăbit si nu pot face nimic.
As vrea sa imi spună si mie un medic unde ar trebui sa merg si ce sa fac.
Multumesc!
Sufăr de schizofrenie si sunt destul de nervoasa uneori. Din vara am observat ca ciclul mi s-a dereglat complet in sensul ca tot curge si nu se mai oprește. E dezastruos, cheaguri întregi. Sunt obeza. Cred ca e pe fond psihic, pt ca ma simt sfârșita la cap si corpul uneori e slăbit si nu pot face nimic.
As vrea sa imi spună si mie un medic unde ar trebui sa merg si ce sa fac.
Multumesc!
2 comentarii
Buna.
Cheagurile mai mici decat o moneda de 50 de bani sunt normale.
Totusi, anual, trebuie sa mergeti la control ginecologic pentru Testul Papanicolau si sa faceti si o ecografie intravaginala sa vedeti cauza.
Cheagurile mai mici decat o moneda de 50 de bani sunt normale.
Totusi, anual, trebuie sa mergeti la control ginecologic pentru Testul Papanicolau si sa faceti si o ecografie intravaginala sa vedeti cauza.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie venita mai devreme cu 15 zile
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 0Menstruatia vine o data la 8-9 luni. Mai pot ramane insarcinata?
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 1Dereglare ciclu
- 1URGENT - Terminare tratament Diane 35 - acum am probleme cu dereglari ale ciclului
- 3Ciclu mai mare de 40 de zile
- 0Menstruatie schimbată
- 0Durere de ovare mare
- 0Menstruație dereglată
- 0Dereglarea menstruatiei
- 1E doar o delegrare hormonala?
- 0Menstruatie cu cheaguri foarte mari
- 0Ajutor - am inceput sa am cheaguri de sange maricele
- 0Revenirea menstruației după 10 zile
- 0Am nevoie de un sfat, urgent - menstruatie abundenta cu cheaguri, dureri de ovare
- 0Ciclu neregulat
- 1Am șanse sa rămân însărcinată cu Verospiron?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei menstruatia cu cheaguri
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: