Cine esti Mr.Nick ?

09-07-2010
antikristul
Nu este medic/terapeut
antikristul
Eu tot vad ca dai raspunsuri pe forum si amesteci religia cu medicina, eu nu inteleg cine esti tu !
Esti roman?,
Care este nationalitatea ta, dupa obsesia ta de religie nu cred ca esti roman, esti cumva islamic, turc, budist ?
De ce la fiecare mesaj postat scrii o prostie de pomelnic ?
Eu cred ca esti pocait sau penticostal.
Esti neoprotestant ?
17 comentarii
0
09-07-2010, ora 11:34
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Mr Nick este un om nemaipomenit, care ajuta oamenii, fiind in acelasi timp politicos, raspunsurile lui perfect documentate, formulate frumos, complet, niciodata zicand lucruri de care nu este sigur, si intr-un fel total nejignitor pentru cei carora le raspunde. Iar faptul ca intr-o lume atat de rea reuseste sa si pastreze crediinta este de-a dreptul uimitor. Sincer, nu vad unde este problema, daca dupa fiecare mesaj postat are o adaugire, pentru ca nu influenteaza absolut in niciun fel raspunsurile lui.

Sper ca v-am raspuns la intrebarea care nu si avea niciun rost aici...desi nu era de datoria mea probabil, doar ca am vorbit cu multi oameni in viata mea, chiar si pe acest forum si acest domn a fost formidabil in multe feluri de cand am vazut ce raspunsuri posteaza, si cati oameni ajuta!
0
09-07-2010, ora 18:35
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Antikristul,

Ma bag poate aiurea, nu musai sa-i iau apararea lui Nick, se apara singur.

Ideea e: ce te intereseaza pe tine daca un om e roman sau turc sau altceva, ce religie are, ATATA TIMP CAT INCEARCA SA FACA BINE?? Poate e ridicol pomelnicu lui, poate e ce trebuie, poate e ciudat cum se manifesta, dar daca asta nu-ti place, respecta-te pe tine insuti prin a-l ignora.

Daca ti-as spune ca sunt din tribu Mambu-bambu si cred ca Dumnezeu este si-n pietre, dar daca ai nevoie de ceva, cu tot dragul incerc sa te ajut, mi-ai da peste mana? Crezi ca pe mine m-ar interesa daca esti din cultul nush care, sau ca esti OM?

Vezi tu, poti sa te declari orice, sa crezi in ce vrei, daca il respecti pe cel de langa tine si nu-i faci rau, ba chiar sa-l ajuti cand e nevoie, se cheama ca esti bun si asta conteaza poate cel mai mult. Cine face discriminari, mai are multe de invatat...

Te salut cu stima.
0
09-07-2010, ora 19:08
antikristul
Nu este medic/terapeut
antikristul
Cum zicea si userul yongrasul.
Mr.Nick are o fata de homosexual si chiar cred ca este homo.
0
09-07-2010, ora 19:27
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
N-ai inteles nica...esti doar un teribilist, se pare...

Si daca e homo, sunt aproape sigura ca nu esti genul lui ;) De fapt cin stie ce gen ai tu, sau esti.
0
09-07-2010, ora 20:08
antikristul
Nu este medic/terapeut
antikristul
Ala ori este homo ori nu este intreg la minte.
2
09-07-2010, ora 22:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!

Stimate domn, eu sunt un om care-şi doreşte din toată inima să nu facă, în zadar, umbră pământului. Am naţionalitate română şi sunt creştin ortodox practicant (nu sunt creştin doar cu numele, ci şi cu inima).
Nu sunt obsedat de religie sau de Dumnezeu, sunt doar...eu. Îl iubesc enorm pe Dumnezeu, NU mi-e ruşine să admit, şi nici nu mi-e ruşine că vreau să insuflu şi altora o astfel de iubire, printre altele.
NU mă interesează că unora le par obsedat, habotnic, nebun, homosexual etc., pentru că la un moment dat vor realiza că nu sunt aşa cum cred dânşii; mă interesează doar să-i ajut pe oameni din toate punctele de vedere, de la planul fizic până la planul spiritual. Nu impun nimănui să ia în considerare ce scriu / spun eu!
Nu mă deranjează că sunt denigrat direct sau indirect, nici măcar de un "antihrist", deci...eu îmi iubesc toţi semenii, indiferent dacă ştiu sau nu să fie oameni cu inimă şi suflet. În inima mea, iubirea-mi scrie zilnic să iubesc chiar dacă nu sunt iubit, iar în suflet, lumina, care există fără ca eu să fiu vrednic de ea, îmi spune constant să înţeleg tot, să iert şi să nu judec.
Sper că v-am ajutat să înţelegeţi cine şi ce sunt, ca de altfel şi ce vreau. Dacă nu aţi înţeles, îmi cer iertare; înseamnă că nu aţi vrut să înţelegeţi.


Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce crede El că aveţi nevoie.
În speranţa că nu v-am indispus, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

P.S. - Nu sunt homosexual, staţi liniştit, dar dacă dvs. aşa "vedeţi"..., probabil, aşa doriţi să vedeţi. Sunteţi liber să priviţi, să gândiţi, să acţionaţi, să presupuneţi etc., dar nu uitaţi că aparenţele sunt foarte înşelătoare.
P.P.S. - D-nă Geanina, ca de altfel şi d-nă Eclectica, vă mulţumesc pentru suport. Să fiţi binecuvântate! :-)
0
14-07-2010, ora 15:44
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
antikristul, pana la urma care e problema ta?Ce tot nu-ti convine la Nick?Uite cum se gaseste cate unul sa comenteze la adresa lui Nick, asa...pe nepusa masa.Ce tot aveti fratilor cu el?Mai lasati-l in pace ca sunteti obositori pe bune.Cred ca va roade invidia si rautatea!Aveti grija sa nu va sufocati de oftica!
Uite ca eu il cunosc pe Nick, destul de bine as putea spune, imi este drag, imi este un foarte bun prieten si este atat de educat si civilizat, incat daca cineva ii da o palma, el intoarce si celalalt obraz.Ai vrea tu sa fii ca Nick, dar n-ai sa reusesti in viata ta, pt ca el are ceea ce tu nu ai: inteligenta, bunatate, rabdare, credinta in Dumnezeu si lista poate continua.
Doamne ce oameni...

Nick, hai sa te imbratisez, bunul meu prieten! :D Pupici cu sclipici! :-*
0
14-07-2010, ora 15:47
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Si te asigur ca nu este deloc homosexual, pt ca stiu sigur ca mai anul trecut era indragostit de o fata!
Asa ca, inainte sa vii cu niste afirmatii aiurea, mai intai priveste-te in oglinda!
0
15-07-2010, ora 00:09
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Dragă mea prietenă, Jackie,

Nu trebuia să-ţi pierzi timpul, citind rândurile d-nului a..., care...
Îţi mulţumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, ca de altfel şi pentru suportul necondiţionat, dar tu ştii foarte bine că nu ai cum să primeşti răspunsul cert la întrebarea: "Ce tot aveti fraţilor cu el?"...poţi doar să-l intuieşti. Gândeşte-te profund, şi îţi vei da seama de ce... Tu ai nişte calităţi remarcabile; calităţi care depăşesc senzorialitatea constituţională, şi păşesc suficient de mult în extrasenzorialitate. Ai abilitatea să primeşti răspunsul şi fără să ţi se spună, trebuie doar să-ţi laşi mintea să audă vocea internă a intuiţiei tale foarte dezvoltate. Eu, Slavă Domnului, ştiu de foarte mult timp răspunsul la ceea ce ai întrebat tu. Îl ştii şi tu, dar refuzi să-l crezi. Refuzi să crezi că unii oameni pot avea comportamente atât de degradate; că se pot lăsa conduşi de instincte murdare, din umbră, fără a opune niciun fel de rezistenţă.
Întunericul există, atât cel văzut cât şi cel nevăzut, dar doar LUMINA contează; doar ea este INVINCIBILĂ, ATOTPUTERNICĂ. De ea beneficiază toţi oamenii, indiferent de gradul lor de răutate/bunătate, dar numai unii dintre aceştia au calitatea de a o insufla, cu inima deschisă, semenilor acestora, prin forme extrem de diversificate. Cei care au această calitate, care vor să facă un bine celor aflaţi în diferite necesităţi, cu ajutorul lui Dumnezeu, bineînţeles, vor reuşi, însă reuşitele repetate întotdeauna atrag "întunericul". Persoanele care şi-au auto-cultivat instincte murdare, întotdeauna se vor lăsa manevrate de "întuneric", şi bineînţeles, vor face ceea ce-şi va dori el. Îşi vor pune la dispoziţie comportamentele degradate, şi le vor folosi doar pentru a ataca diverşi oameni, poate mai mult, mai puţin sau la fel de degradaţi ca ei, dar care-şi doresc să facă fapte pozitive.

D-nul A..., trăieşte într-un mediu în care se doreşte opusul a ceea ce-mi doresc eu. Orizontul dânsului este impregnat cu ceea ce deduci şi tu. Înţelege distorsionat şi se comportă în funcţie de distorsiunile respective. Va veni ziua în care distorsiunile se vor dizolva! Atunci, doar atunci, d-nul a... va putea să vadă ce văd şi eu în mine - un om foarte întinat de faptele trecutului, chiar şi de ale prezentului, ca de altfel şi de ale viitorului, cel mai probabil, care este foarte însetat după DUMNEZEU; care trăieşte pentru a se face util în mod pozitiv, şi care se face util în mod pozitiv pentru a putea să trăiască. Va putea să vadă că sunt un "cineva" foarte greu de înţeles, care nu-şi doreşte să fie înţeles, ci îşi doreşte să înţeleagă. Slavă Domnului, înţeleg mai bine decât mi-am dorit vreodată, tocmai de aceea nu mă supăr pe cei care vor să-mi atenueze dorinţa de a continua ceea ce fac pe Romedic. Din păcate, doar atunci va putea, d-nul a..., să vadă că NIMENI şi NIMIC, nu va reuşi să mă abată de la ceea ce mi-am propus.
Eu, metaforicamente vorbind, sunt o corabie care pluteşte pe oceanul vieţii (un luciu de apă care include şi Romedicul); un ocean în care există iubire, armonie, lumină, forţă, credinţă, clemenţă, voinţă, răbdare..., dar şi suferinţă împletită cu ispite. Am momente când risc să mă scufund, din cauza turbulenţelor care vor să-mi afecteze integritatea, dar Dumnezeu, El, Iubirea vieţii mele, întotdeauna este alături de mine, şi nu permite niciunui factor să mă tranforme într-o epavă. Vântul îmi rupe vela, dar iubirea Lui mi-o coase; fulgerul mă loveşte, dar forţa de la El mă întăreşte; ploaia mă udă până risc să mă dezintegrez, dar soarele Lui, prin intermediul razelor sale, mă usucă; întunericul mă depresează, dar lumina Lui mă euforizează profund; durerea mă rupe în bucăţi de suferinţă, dar o rugăciune rostită către El, cu umilinţă şi evlavie adâncă, devine de fiecare dată, cu îngăduinţa Lui, adezivul care-mi lipeşte fragmentele. În fiecare zi lupt să-mi menţin cursul corect către mântuire, şi simt...iubirea Lui îi şopteşte suav inimii mele, că sunt pe drumul cel bun. Până voi ajunge la destinaţie, chiar dacă voi ajunge ca fiind o corabie rănită în adâncurile ei, voi face tot posibilul să ajut şi alte corăbii, indiferent dacă voi fi privit negativ de către...
Voi depune toate eforturile posibile, în vederea îndreptării lor către destinaţia finală, către Dumnezeu, şi bineînţeles, voi încerca să le tratez rănile, pentru a lăsa loc vindecării. :-)
NU va reuşi niciodată cineva să mă schimbe în mod negativ, nici măcar un microgram, nici atât să mă împiedice să fac ceea ce fac.
.
Jackie, şi eu te îmbrăţişez cu toată afecţiunea pe care o am în acest moment. Stai liniştită, că nu există "noapte care să stingă ziua din mine".
Să fii binecuvântată. Te iubesc!
0
15-07-2010, ora 19:40
diavolul
Nu este medic/terapeut
diavolul
va rog sa nu mai interveniti cu tot felul de aberatii.domnul Nick este o persoana care a incercat sa ajute lumea.dar tin sa repet nu esti un Martir al credintei Ortodoxe ci esti un om.convingerile tale religioase iti apartin si nimeni nu vrea sa ti le schimbe doar ca trebuia printr-un dus rece sa te trezesc la Realitate.sper ca reusesti sa intelegi toate astea.orice exagerare devine periculos pt. tine.nu esti un om sfant, nu esti un doctor ci esti doar o persoana la care ii spune inima sa-l ajute pe altul.astept raspuns sa vad daca ai inteles ceva din toate astea.si nu te lupti cu "1000 de lei"ci cu cineva care iti vrea binele.
0
16-07-2010, ora 01:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!

În calitate de "psiholog", am conceput şi scris pe o foaie, în 10 minute, o mică poveste reală; vă rog să o citiţi :-)
.
Mai multe păsări, X, Y, Z etc., stau pe frunzele unei plante tropicale, şi studiază o altă pasăre total diferită de ele - o pasăre colibri.
Şi, totuşi, la un moment dat, studierea acestora atinge un punct critic - raţionamentele comune ale păsărilor respective, care scot în evidenţă diferenţialitatea păsării colibri.
Păsările X, Y, Z etc., se tot întrebau: De ce zboară aşa de repede, încât nici nu-i putem vedea aripile? De ce zboară şi cu spatele, că doar noi nu putem, şi suntem tot păsări? De ce tot mănâncă polen şi de ce are un colorit aşa de viu, de intens? Dar de ce este atât de...neobişnuită, de ce? Ce ciudat!
După un interval de timp îndelungat - un interval în care pasărea colibri a fost urmărită, cu scopul studierii amănunţite a comportamentului extraordinar de atipic, dar şi a constituţiei fizice, şi nu numai - păsările X, Y, Z etc., au tras concluzia că pasărea colibri este o specie anormală.
Este o exagerată, spuse pasărea X. Nu vedeţi că bate ca nebuna din aripi şi, colac peste pupăză, zboară şi înapoi?! Eu, una, nu am mai văzut aşa ceva. Sigur este o anormală!
Cred că este nebună, spuse pasărea Y, cea de-a doua pasăre din mulţimea de păsări. Am tot studiat-o, şi tot nu am putut-o încadra în normalitate. exagerează constant cu bătăile aripilor, cu mâncatul nectarului,...cu tot. Nu face nimic care să ne pară nouă normal. Cred că şi florile s-au săturat de ea.
În acel moment, unele flori, nemaisuportând nedreptatea făcută în cazul păsării colibri, au început să-i ia apărarea, spunând: dacă nu ar exista pasărea colibri, noi nu am putea fi polenizate. Nu exagerează deloc! Aşa trebuie să fie. Voi, păsărilor, sunteţi foarte răutăcioase. Mai bine v-aţi găsi o utilitate pozitivă, în loc să o criticaţi fără temei.
După această intervenţie neaşteptată, păsările X, Y, Z etc., nu numai că au ignorat sfatul florilor, ci au continuat nedreptatea şi mai înverşunate. Nu au recunoscut nicio secundă că au greşit, pentru că s-au lăsat influenţate de ceea ce se cheamă: " ştim noi că aşa este, că doar aparenţele asta ne revelează".
Zilele treceau, dar păsările X, Y, Z etc. îşi păstrau raţionamentele eronate cu privire la pasărea colibri, considerând-o doar o exagerată, o nebună.
.
Legendă:
- păsările X, Y, Z etc. sunt userii Romedic care mă tot urmăresc şi mă judecă greşit, adică şi cei postează în acest topic (a... şi d...);
- planta tropicală este Romedicul;
- frunzele plantei tropicale sunt topicurile Romedicului;
- pasărea colibri sunt eu, Nick;
- raţionamentele eronate sunt acuzaţiile care mi se tot aduc ş.a.m.d
-

D., dvs. nu mă cunoaşteţi, nu ştiţi cine sunt. Eu NU am spus niciodată că sunt un martir, un sfânt, un medic, un...Nici nu ştiu ce sunt, în afară de om. Dvs. nu aveţi de unde să ştiţi ce sunt. Poate sunt un sfânt (aş vrea eu!) sau poate sunt cel mai păcătos om de pe planetă. Poate îmi doresc să devin un sfânt sau poate chiar un martir. Dvs. sunteţi privat de o asemenea cunoaştere. Numai DUMNEZEU cunoaşte aceste amănunte!
NU exagerez deloc, aşa credeţi dvs. (ţinând cont că vreau să am o viaţă duhovnicească - o viaţă specifică monahilor - nu exagerez deloc).
NU vă cunosc şi nici nu-mi doresc să interacţionez cu cineva de pe o astfel de poziţie. Dacă vreodată veţi avea nevoie de mine, vă rog să mă contactaţi. Cu mare drag voi încerca să vă ajut, dar în alte condiţii...


Toate cele bune!
P.S. - Am senzaţia că dvs. sunteţi un user, care-a afirmat că nu va mai intra niciodată pe forum. Un user care mi-a vorbit foarte urât, dar care nu m-a determinat nicio milisecundă să-mi schimb perspectiva. Dacă sunteţi el, încetaţi. Nu îi dau numele, că nu am de ce.
0
17-07-2010, ora 00:02
diavolul
Nu este medic/terapeut
diavolul
te-ai intrebat de ce sunt atatea critici de care zici tu?pt. ca exagerezi.daca ai observat eu de cand am intrat pe acest forum am inceput sa iau masuri pt. ca nu ii permit unui bolnav psihic sa il indrume pe un altul in tratament.vreau sa intelegeti ca va puteti face rau.este normal sa povestiti din experienta voastra, sa va dati sfaturi, sa va incurajati dar nu pot sa va las sa va faceti rau.numai un doctor psihiatru poate oferi un tratament unui bolnav mintal.si doar pt. a oferii siguranta pacientului care este mai presus decat tot.daca pe acest forum nu intervin Doctori care sa asigure siguranta pacientilor atunci tind sa cred ca functioneaza doar datorita unor bolnavi mintali care dau sfaturi.Treziti-va si sprijiniti vindecarea fara riscuri a pacientilor!
0
19-07-2010, ora 15:06
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn,

Eu nu sunt un bolnav psihic care dă sfaturi! Aţi greşit persoana, din păcate pentru dvs. Eu sunt foarte sănătos psihic, dar foarte bolnav fizic, deci...nu cred că dvs. sunteţi în măsură să-mi impuneţi ceva anume, cum ar fi să încetez ce vă indispune pe dvs. Să fim realişti! Încetaţi cu aroganţa...
Nu ştiu ce măsuri luaţi, nici nu mă interesează sau afectează, însă ştiu că eu voi continua să fac ceea ce fac, cu sau fără măsurile dvs., cu sau fără critici, cu sau fără permisiunea unor useri care-şi imaginează că trebuie să am permisiunea dânşilor de a activa, aşa cum activez pe acest forum, cu sau fără impedimente văzute şi nevăzute de către mine ş.a.m.d.
Vă rog din suflet să nu vă mai pierdeţi timpul în căutarea imposibilului. NU veţi reuşi niciodată să-mi induceţi determinismul de a-mi stopa activitatea curentă de pe Romedic. Am alături de mine tot ce am nevoie, adică pe DUMNEZEU. Alături de lumina LUI pot să fac şi ce nu-i este pe plac întunericului. Sunt mai treaz ca niciodată, tocmai de aceea am puterea să fac ceea ce fac. Voi continua până la moarte, chiar şi dincolo!!! Nici tot iadul nu va reuşi să-mi altereze dorinţa de a ajuta, şi cum această afirmaţia am spus tot.
NU aţi înţeles NIMIC din povestirea de mai sus. Eventual aţi "înţeles" că sunt bolnav psihic :)))))))) Asta "înţeleg" toţi oameni cărora nu le sunt pe plac, pentru că aşa le convine (şi ce tragedie!). Din cauza asta nu va mai ninge în Antarctica :-) Vă daţi seama cât sunt eu de afectat? Dar mă întreb cât de afectaţi sunt pinguinii...




Toate cele bune!
Cu respect,
Nick
P.S. - V-am răspuns pentru a vă clarifica unele incertitudini, dar la mesajele viitoare, dacă vor exista, nu vă voi mai răspunde. NU voi mai pierde timpul! Puteţi să scrieţi şi să credeţi ce şi cum doriţi.
P.P.S. - Am luat o decizie FOARTE drastică. NU voi mai da curs niciunei conjuncturi negative. Cine-mi va mai adresa întrebări inadecvate; cine va mai scrie "adevăruri" despre mine, în topicuri personale sau în alte topicuri; cine va mai polemiza cu privire la persoana mea etc., să nu trăiască eronat cu speranţă, că va primi răspuns de la mine. Gata! Voi interveni doar dacă va fi necesară promovarea comportamentului sanogen, atât! Mulţumesc pentru înţelegere :-)
0
26-08-2010, ora 15:56
mirceaflorin
Nu este medic/terapeut
mirceaflorin
Salut Nick! Imi pari cunoscut ca fizionomie, de aceea vreau sa te intreb, locuiesti sau ai locuit cumva in Pitesti?
Toate cele bune!
0
26-08-2010, ora 20:16
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-nule Mircea,

Nu am locuit şi nu locuiesc în Piteşti (locuiesc în aria metropolitană a Bucureştiului).
Să fiţi binecuvântat!
Cu respect,
Nick
0
31-07-2018, ora 16:32
paulia
Nu este medic/terapeut
paulia
intrebare pt mr. nick

Ce parere ai despre utilizarea uleiurilor esentiale dottera si yong living intern?
Afecteaza sa luam uleiurile acestea intern?
0
08-01-2019, ora 01:30
Atlantis
Nu este medic/terapeut
Atlantis
Pt Mr Nick. Sint nou pe site, din 2019. Sinte-ti un domn f. rafinat si cult. De mult caut sa am un dialog cu dvs, pe anumite teme. Cu stima, Atlantis.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici