cine poate sa ma ajute?

mi-a intarziat ciclul cu 7 zile, atunci am mers la medic si mi-a zis ca nu e sarcina ( stiam si eu asta, imi facusem mai multe teste de sarcina si iesisera negative). Mi-a dat urmatorul tratament : enhancin ( antibiotice), duphaston, macmiror ovule (pt o rana pe col), tantum rosa. Dupa 8 zile de la inceperea tratamentului cu duphaston si enhancin, si 5 zile de administrare a ovulelor, am o scurgere maronie, am intrerupt taratamentul cu ovule si irigatiile cu tantum rosa, am procedat corect sau nu? vor mai avea acelasi efect daca voi relua tratamentul?
1 comentarii

De obicei tratamentul se face cu Duphaston 5 zile cate 2 cp/zi apoi se opresc si in zece zile ar trebui sa apara menstruatia(cel mai adesea fiind vb. de o insuficienta secretie de progesteron). Daca tot nu ai menstruatie dupa 10 zile de pauza repeta un test de sarcina si daca e negativ ia o folie de anticonceptionale (1 cp/zi pana la terminarea ei) si daca abia dupa asta ai menstruatie inseamna ca la tine era vb. de o insuficienta secretie de hormoni sexuali(estrogen si progesteron) si ar fi bine sa faci eventual niste teste suplimentare ale nivelelor acestor hormoni in sange.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: