cine s-a operat de polipi la medical service bacau

25-04-2010
vania
Nu este medic/terapeut
vania
As dori sa stiu de la mamele care si-au operat copii de polipi la medical service cum a decurs operatia.Ii face anestezia in vena?Cand il i-a de linga mine il ia treaz?(al meu este speriat de doctori si la un control sta la mine in brate )Cat timp dureaza?Ii curge singe dupa operatie?Trebuie luat ceva de acasa?Despre personalul de acolo ce parere aveti, eu merg la dr.Finaru si nu este comunicativa deloc.Avem de facut vreo 30 de analize asa ati facut si voi?
3 comentarii
0
25-04-2010, ora 11:00
rrox
Nu este medic/terapeut
rrox
eu mi-am operat baiatl dar nu la medical ci la palade.de polipi si amigdalite...a mers bine...cat costa la medical service...cred ca-i mai bine la palade,...
0
25-04-2010, ora 11:04
rrox
Nu este medic/terapeut
rrox
mergi la dr coniac..la palade...costa un pic ii da o pastila si il ameteste dupa care opereaza...e fff elegant acolo..la medical service nu mai e ce a fost odata.si nu faci mii de analize...12 mil ma costat de polipi si amigdalite acu 2 ani..cu tot cu o seara de internare a mea..masa etc
0
08-09-2015, ora 15:34
cili1680
Nu este medic/terapeut
cili1680
Salut!Am un baietel de 4 ani pe care mi la operat ieri de polipi doctorul Coneac R. L-am dus dimineata si i-a facut internarea pe sectia ORL adulti, i-a mai facut niste analize (ca era ceva suspect pe analizele duse de noi cu coagularea sangelui), am asteptat rezultatele care s-au dovedet a fi bune dupa care am fost condusi de o asistenta la spitalul de copii unde s-a efectuat operatia. Cand am ajuns in sectia ATI/bloc operator al spitalului de copii ne-a preluat o asistenta care i-a pus copilului o branula, apoi a venit anestezista si ne-a dat informatii despre cum decurge anestezia si ca in zece minute incepem. Am mers cu copilul in sala de operatie si l-am tinut de mana pana i-au administrat prin branula solutia anestezica si a adormit dupa care l-am asteptat in salon 30 de minute.Cand l-au adus era putin comfuz dar i-am explicat ca suntem la spital, ca sunt langa el si ca poate dormi in continuare, ceea ce a si facut cam 2 ore.S-a trezit fara dureri intrebandu-ma cand plecam acasa.Am stat la ATI pana la ora 6, 30 cand a venit o ambulanta si ne-a mutat inapoi la ORL adulti unde am stat pana dimineata cand a venit medicul, a vazut copilul si i-a completat externarea.
Personal cred ca Doctorul Coneac este un profesionist de exceptie, un om deosebit cu care se poate comunica bine (mai ales cand este vorba de copilasi asta e spaima mamelor), si il recomand cu caldura!
Adaugă un comentariu / răspuns