cistita cronica?! | Forumul Medical ROmedic

cistita cronica?!

11-08-2011
Flavia89
Nu este medic/terapeut
Flavia89
Buna ziua. De mai bine de 2 ani ma confrunt cu infectiile urinare dar in ultima perioada s-au agravat, am ajuns si la urgente din cauza senzatiei de arsura, usturime si durere :(. La medic am fost, chiar la cele mai bune clinici din orasul meu, am urmat tratamente cu antibiotice in repetate randuri si diverse combinatii ale acestora. De curand mi-am refacut toate analizele iar la urocultura mi-a iesit peste 100.000 UFC/ml E COLI iar in sediment : 3 celule epiteliale, 10-15 leucocite, 2 renale...astfel medicul mi-a dat sa iau urinex, augmentin, tador, no-spa si indometacin cateva zile iar apoi am inceput un tratament de cauterizare cu substante antiinflamatorii pentru a "ucide infectia de la sursa", vorba medicului urolog care mi-a pus diagnosticul de cistita cronica. Desi de doua saptamani merg zilnic la spital pentru acest tratament tot mai am usoare senzatii ale infectiei urinare si imi este frica ca dupa ce termin, adica maine am sa incep sa ma simt iar foarte rau. Rog parerea unui medic in aceasta problema, daca ar fi alta solutie pentru problema mea deoarece trebuie sa se rezolve.
2 comentarii
0
16-08-2011, ora 16:10
Flavia89
Nu este medic/terapeut
Flavia89
Pe deasupra, din cauza diverselor tratamente cu antibiotice am dezvoltat o micoza vaginala, am mers la ginecolog si mi-a prescris tratament cu flucovim si macmiror ovule timp de 7 zile, am apucat sa iau doar 3 zile deoarece mi-a venit ciclul. Ar trebui sa incep din nou acest tratament dupa ciclu ?! Sau sa iau cateva zile doar, in continuare ?
0
18-03-2013, ora 21:30
laulau
Nu este medic/terapeut
laulau
Flavia draga, cum esti cu infectia ? Si eu sunt in aceasi situatie.Am cistita bacteriana cronica Mi s au propus instilatii sau spalaturi vezicale. Tu cum te simti de la ele ? A functionat ceva ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dacă ai cistită îți poÈ›i infecta partenerul sexual?
  • Tratarea cistitei - medicamente, remedii, sfaturi utile
  • Cistita în timpul sarcinii
  •