cit de grav poate fi?

08-12-2012
socela
Nu este medic/terapeut
socela
sotul meu in virsta de 45 de ani a fost diagnosticat cu insuficienta mitrala severa dupa analizele doppler care nu stiu din spusele medicului sunt rele analizele sunt acestea insuficienta mitrala severa PNT-400 sec valva aortica 35/17 valva pulmonara PSAP=25+10=35 vs(d)-56 vs(s)-40 as-55 vd-31 siv-3, 5 ppv-8 ao(inel)-17, 5 ao(ased)-32 fee-40% aria as-36 ni s-a recomandat operatia de schimbare valva mitrala si cea aortica m-ar interesa daca se poate si fara operatie pe cord deschis daca facem acea operatie care este perioada daca mai e posibil sa se intoarca la servici sau va fi pensionat? ne-am gindit sa facem acea operatie la iasi inca nu stim la ce medic as dori o recomandare daca se poate si cam cit ne-ar ajunge acea operatie daca stie cineva
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici