Clinici, speciale de psihiatrie

28-10-2009
FlorinoPopa
Nu este medic/terapeut
FlorinoPopa
O problema veche cu care se confrunta familia mea este boala teribila pe care fratele meu o are - Schizofrenie. Refuza tratamentul iar internarile se fac cu circ mare. Ultima data a fost internat in iulie 2009 si externat fara tratament pe motiv ca nu mai exista medicamentatie pentru boala lui. Intrebarea mea este daca exista undeva in Romania o clinica in care sa poata fi internat si sa primeasca tratament si ingrijire de specialitate. Are 43 de ani si suntem disperati, nu mai reusim sa-l controlam.
4 comentarii
0
29-10-2009, ora 09:14
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergeti la un medic homeopat cu experienta, astfel de boli pot fi amelioarate sau chiar vindecate cu ajutorul remediilor homeopate, remedii care nu au efect adverse si i sa pot prescrie si fara sa fie prezent insusi la consultatie. Internarea intr-o clinica implica des tratamente dure cu medicamente puternice.
0
29-10-2009, ora 17:47
FlorinoPopa
Nu este medic/terapeut
FlorinoPopa
Multumesc pentru sfat si indrumare, dar chia nu cunoastem nimic despre asta. Cred ca mai multe detalii si recomandari( poate chiar o persoana, o adresa sau un numar de telefon) ne-ar fi de mai mult ajutor. Deocamdata exista un tratament cu Zyprexa de 15 mg dar fara prea mari rezultate. Puteti sa ne dati mai multe informatii?
0
04-01-2011, ora 18:49
jasmyn
Nu este medic/terapeut
jasmyn
BUNA -Florino noi avem aceelesi probleme e nasol...am un frate care sufera de schisofrenie afectiva de 6 ani.Daca esti din BUCURESTI i-ti recomandez spitalul OBREGEA in cartierul 4 Berceni.
0
17-03-2011, ora 01:07
ralu84
Nu este medic/terapeut
ralu84
Draga "Scarface", schizofrenia este o boala foarte serioasa, netratabila, dar care se poate ameliora cu ajutorul medicamentelor, iar persoana poate duce o viata relativ normala. Faptul ca dumneavoastra recomandati un tratament naturist dovedeste ca nu lucrati in domeniu si nici macar nu stiti definitia schizofreniei. E pacat ca in anul 2011, cand exista atatea alternative de tratament eficient, mai exista oameni care cred in mirajul homeopatiei. Medicamentele acestea "dure" de care vorbiti au fost studiate zeci de ani de catre cei mai buni experti in domeniu, si in niciun caz nu se pot prescrie in absenta pacientului, precum "ierburile" homeopate. Iar efectele au fost dovedite, nu banuite!
Iar domnului FlorinoPopa ii recomand sa gaseasca un psihiatru bun care sa ii mareasca doza de Zyprexa sau sa il treaca pe alt antipsihotic (acum exista si formule injectabile, tratamentul se administreaza doar o data la doua saptamani sau chiar o data pe luna, si nu veti mai avea problema non-compliantei). Si aceste medicamente sunt gratuite, cu reteta de la medicul psihiatru. Asa ca va sfatuiesc sa nu aruncati banii pe fereastra pe la diversi homeopati care habar nu au cu ce se mananca medicina. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Exercițiile de aerobic ar putea ajuta persoanele cu schizofrenie
  • Frații persoanelor cu schizofrenie au un risc mai mare pentru același diagnostic
  • Schizofrenia
  • Mutațiile genetice care cresc riscul de schizofrenie
  • Tehnica neurologică ce îmbunătățește performanțele cognitive
  • Vitaminele din complexul B luate împreună cu tratamentul reduc simptomele schizofreniei
  • Primul test fiziologic pentru depresie și schizofrenie
  •