coji cu sange in nas
am fost racit acum vreo 3 saptamani(pneumonie usoara) insa nasul nu treacea.mi-am pus prea mult bixtonim iar acum mi se formeaza coji cu sange in nas...am fost la ORL si mi s-a dat tratament(printre altele) si diprogenta.Mi s-a spus sa il folosesc in interiorul nasului dar am vazut ca pe prospect e indicat doar ptr piele..
imi poate face rau ?trebuie sa spal nasul dupa aplicare ?
imi poate face rau ?trebuie sa spal nasul dupa aplicare ?
6 comentarii
pe forum gaseti sute de mesaje cu descrieri...cum se fac inhalatii, aerosoli, spalaturi nazale, aromoterapie..s.a
cat despe acea crema.. nu am folosit.o jiciodata...dar cred ca mai bine sunt indicate cremele oftalmologice cu gentamicina... sau simpla vit a uleioasa ousa in nas...
cat despe acea crema.. nu am folosit.o jiciodata...dar cred ca mai bine sunt indicate cremele oftalmologice cu gentamicina... sau simpla vit a uleioasa ousa in nas...
D-le Doctor, buna seara,
Sugar in varsta de 4 luni, cu usoara obstructie nazala de cateva saptamani, dar nu permanent, fara nici un altfel de simtom, cu stare generala buna...ce poate fi, ce tratament poate face??
Va multumesc f. mult, va doresc un an nou si va multumesc si pentru toate indicatiile medicale date pe acest forum.
Sugar in varsta de 4 luni, cu usoara obstructie nazala de cateva saptamani, dar nu permanent, fara nici un altfel de simtom, cu stare generala buna...ce poate fi, ce tratament poate face??
Va multumesc f. mult, va doresc un an nou si va multumesc si pentru toate indicatiile medicale date pe acest forum.
trebuie doar aspirate secretiile care inprealabil trebuie inmuiate cu ser.fiziologic sau ceai cald de musetel
dupa se poate pune ate 1 pic de lapte matern in nas
dupa se poate pune ate 1 pic de lapte matern in nas
Va multumesc f. mult...manevra cu ser f.o fac, dar laptele matern nu exista...
Aceasta obstructie dispare spontan??, poate fi cauzata de supraincalzirea camerei, poate fi vorba de vegetatii, de hipertrofie de cornete, ce alte cauze ar mai fi??
Parintii sunt la primul copil si in plus sunt si peste 35 de ani, nimeni nu le spune nimic...in ziua de azi tendinta este de a merge din medic in medic.
Inca o data.multumiri.
Aceasta obstructie dispare spontan??, poate fi cauzata de supraincalzirea camerei, poate fi vorba de vegetatii, de hipertrofie de cornete, ce alte cauze ar mai fi??
Parintii sunt la primul copil si in plus sunt si peste 35 de ani, nimeni nu le spune nimic...in ziua de azi tendinta este de a merge din medic in medic.
Inca o data.multumiri.
nu e vorba de nici o patologie
sunt reactii normale.devaparare a organismului.., ndoar toti care se apropie de copil..iii aduc tot noi si noi microbi..
cautati pinosol si puneti cate 1 pic... la 8 ore
sunt reactii normale.devaparare a organismului.., ndoar toti care se apropie de copil..iii aduc tot noi si noi microbi..
cautati pinosol si puneti cate 1 pic... la 8 ore
Ca tratament am primit zinnat aerinaze vit a si vibrocil
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 61nu pot sa respir!
- 31Picaturi nazale si nasul e in continuare infundat
- 5haloperidol, coaxil
- 8tuse si secretii
- 59Nas infundat - remedii naturiste
- 112Rinoplastie!Cer sfaturi, pareri
- 6de un an de zile eu parca sunt racit mereu
- 8sangerari si raceala
- 6am avut o raceala mai putenica, la un moment dat am simtit o pocnitura in urechea dreapta
- 7Spalaturile nazale cu apa sarata in tratarea sinuzitei
- 58Ce simptome poate declansa stafilococul auriu?
- 18Raceala sau viroza
- 13Miros urat din nas si gat
- 2Nas umflat din cauza racelii?
- 4in urma unei raceli...otita supurata
- 16Stare se sufocare la inspiratie
- 1Raceala foarte puternica - augumentin este bun si cate zile sa iau?
- 4secretii in spatele nasului
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 1Deformarea nasului de la rame de ochelari prea grele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: