condyline reactii adverse

06-06-2009
siri
Nu este medic/terapeut
siri
Dupa un contro ginecologic am fost diagnosticata cu o infectie micotioca(doctorul mi a zis k secretia mea are un aspect de candida)si mi sa recomamdat Condyline pt aplicatii locale.
Probabil ca am exagerat cu tratamentul, ori solutia este f puternica, dar ma doare si sunt inflamata in zona genitala, unde am aplicat solutia.Ce mi recomamdatai pentru indepartarea acestor efecte adverse?as dori opinia unui medic.Multumesc
2 comentarii
0
07-06-2009, ora 17:45
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
condyline nu ar trebui să fie aplicat decât pe o zonă eventual afectată de condiloame= excrescenţe vizibile. nu trebuie introdusă vaginal. nu trebuie dată mai mult de 3 zile pe săptămână, 2 ori pe zi şi în cantitate destul de mică. ar trebui să revedeţi medicul care posibil v-ar recomanda nişte soluţii sau creme pentru calmarea inflamaţiei
0
02-07-2012, ora 20:12
stefy23
Nu este medic/terapeut
stefy23
Buna ziua am si eu o intrebare pentru domna doctor am niste negi mari in zina genitala nu sunt si in vagin dar de cand ma dau cu condyline ma dor cand fac dus si cand ma sterg dupa 3 zile a plicare s-au mai albit sper sa cada asa mi s-a zis dar inca nu am nici un rezultat sa mai continui sau sa incer altceva, cand am fost la ginecolog mi s-a recomandat sa le ard dar imi este frica si nu cred ca este indicat suntem o tara care am evoluat foarte mult poate exista o solutie care nu necesita atata durere astept un raspuns va rog mult sunt disperata chiar ma simt foarte rau din cauza lor parca le vede toata lumea.multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns