Cord pulmonar cronic

14-02-2014
Elena 001
Nu este medic/terapeut
Elena 001
Buna ziua,
Tatal meu (79 ani) este diagnosticat cu Cord pulmonar cronic, BPOC, Insuficienta respiratorie cronica severa, CICD, HTA, FIA, Insuficienta mitrala, Insuficienta cardiaca si ICC acutizata.In tratamentul recomandat si administrat acum, intra si Seretide 50/500, 1 puf x2/zi. Referitor la acest inhalator, medicul cardiolog(care de altfel l-a si prescris) sustine indispensabilitatea lui, pe cand medicul pneumolog spune ca se poate renunta fara probleme la el.Rugamintea mea este sa-mi spuneti cum este mai bine sa facem.Mentionez ca in medicatie intra si Spiriva, 1 cap/zi.

Multumesc mult de tot.
1 comentarii
0
15-02-2014, ora 00:44
nina03
Nu este medic/terapeut
nina03
buna..pana vei primi un raspuns avizat eu zic sa faci cum ti-a zis medicul pneumolog..seretide este un inhalator scump costa acum cativa ani cateva milioane dar era compensat asa ca nu se platea prea mult...poti fi tentata sa crezi ca e bun avand in vedere pretul dar efectele sunt zero plus ca am auzit ca in alte tari e interzis.l-a incercat o ruda si cum spuneam n-a avut efect...multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici