cornete nazale marite... si operatie cu laserul

14-06-2007
gabytza
Nu este medic/terapeut
gabytza
Buna ziua!! In urma unui consult orl mi s-a spus k am cornetele marite si k trebuie sa ma operez cu laserul...dar nu am primit prea multe detalii despre interventia in sine..Daca a facut cineva asa ceva va rog puteti sa-mi dati detalii despre cum o sa fie, daca doare (o sa am anestezie locala am inteles) si in primul rand daca e bine sa ma operez sau nu avand in vedere faptul k nu mi s-a dat un tratament inainte (poate imi trecea cu tratament si nu mai era nevoie de aceasta interventie...nu stiu) multumesc anticipat!!
3 comentarii
0
29-10-2007, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
Daca mai aveti nevoie de sfaturi in aceasta problema va rog sa scrieti.Mesajul e mai vechi si nu stiu daca mai e de actualitate.
0
30-10-2007, ora 00:00
gabytza
Nu este medic/terapeut
gabytza
da, mai este de actualitate...inca nu am facut nimic in acesta problema..nu stiu ce decizie sa iau..oricum acum nu mai am probleme mari cu respiratia, dar nu se stie cand o sa reapara..astept un raspuns..multumesc!
0
01-02-2008, ora 00:00
Gaby211081
Nu este medic/terapeut
Gaby211081
Eu m-am operat acum cativa ani de acelasi lucru la Dr Sarafoleanu. Tot cornete marite, tot cu laserul. La inceput era bine, nu imi mai puneam picaturi insa dupa cca 2 ani problema a reaparut. Acum nu stiu ce sa fac. Vreau sa ma operez din nou ca nu se mai poate insa nu mai vreau la Dr Sarafoleanu si nici nu mai vreau cu laserul, tinand cont ca problema oricum revine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.