Cornete si deviatie - presiune pe cap care nu ma mai lasa
Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti domnule doctor. Am mai postat pe aici. De doua saptamani si ceva am o presiune pe cap care nu ma mai lasa. Am fost diagnosticat cu rinita cronica hipertrofica si deviatie de sept saptamana trecuta. Inainte nu aveam nici o problema cu presiunea sau durerile de cap. Presiunea e din cauza ca volumul de aer e micsorat? Nasul nu mi-l simt infundat insa simt ca volumul de aer e micsorat.
4 comentarii
1. e corect sa postezi in acelasi loc unde ai mai postat.. sa stiu ce a fost, ce am recomandat si rezultatul
2 se face o radiografie SAF sa vezi ce este in sinus
3 se merge la stomatolog si se rezolva toate problemele
4 se verifica tensiunea arteriala
5 se tine cont de alimentatia si Hidratarea corecta.. de care depinde calitatea sângelui si implicit circulatia cerebrala
6 te întorci la ORL si daca nu ajuta tratamentul pentru rinita..te internezi si operezi
2 se face o radiografie SAF sa vezi ce este in sinus
3 se merge la stomatolog si se rezolva toate problemele
4 se verifica tensiunea arteriala
5 se tine cont de alimentatia si Hidratarea corecta.. de care depinde calitatea sângelui si implicit circulatia cerebrala
6 te întorci la ORL si daca nu ajuta tratamentul pentru rinita..te internezi si operezi
Am facut SAF cand am fost racit, cand a inceput totul, de vreo 5 saptamani, o raceala puternica. Erau libere. Am mai facut si de vreo 3 saptamani. Tot asa. Cu dintii nu am probleme.
in acest caz.. e de la circulatia cerebrala
verifici tensiune arteriala si ai grija de alimentatie si hidratarea corecta
verifici tensiune arteriala si ai grija de alimentatie si hidratarea corecta
Cum s-a schimbat circulatia cerebrala asa dintr-o data? Problema a aparut doar de cand am inceput sa simpt si presiune pe nas.
Alte subiecte recente din această secțiune: