Corp strain in gat

17-04-2018
mgmm77
Nu este medic/terapeut
mgmm77
Buna ziua, ma adresez dv in speranta ca pot gasi o cale de rezolvare.Acum ceva timp, aprox.2 luni am inghitit din greseala o bucatica de plastic (celofan de ambalaj bors).Am fost la 1 cabinet particular, 1 clinica ce lucreaza cu casa de asigurari si in ultimul rand la spital, sectia ORL.Am facut radiografie fata profil, radiografie cu bariu, consult cu sonda video.nici un rezultat.Nu mai stiu ce sa fac.Am fost diagnosticat cu reflux gastroesofagian.Dar de problema principala tot nu am scapat.Intamplarea:Am desfacut o punga de bors cu dintii si am ramas cu acea parte in gura...mi-a venit sa stranut iar in acel moment l-am inghitit aspirandu-l spre interior.Corpul strain il.am si acum si ma deranjeaza foarte tare...va rog, cum sa procedez, ce investigatii sa mai fac si unde?
6 comentarii
0
17-04-2018, ora 19:22
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nici o investiagtiiie
a ajuns in stomac si aplecat mai departe
senzatia din gat e de la stres si de la acidul gastric
tratatam corect refluxul gastro-esofagian
renuntam pentru 3 saptamani la toate citricele, acidulatele, otet, lamai..s.a alimente care produc aciditate
0
18-04-2018, ora 16:33
mgmm77
Nu este medic/terapeut
mgmm77
Va multumesc ptr raspunsul dv prompt si ptr recomandari dar precizez ca nu este doar impresie.Ma zgaraie pe gat in momentul care inghit...ma gandesc ca daca are in jur de 10 cm sa se fi blocat undeva in laringe deoarece si vocea o am putin mai ragusita.Am observat ca in momentul in care racesc (gripa) simt cel mai accentuat acel corp si nu este o iluzie.As prefera sa mai fac o investigatie cu o sonda video ceva, nu stiu si cu anestezie locala.
0
18-04-2018, ora 16:35
mgmm77
Nu este medic/terapeut
mgmm77
Probabil fiind subtire ca si grosime, transparent nu s-a putut localiza la radiografie.M-a putea deplasa pe orice distanta numai sa stiu ca pot rezolva asta.
0
18-04-2018, ora 18:07
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
vocea e schibata NU de la gripa, raceala
vocea este afectat de acidul gastric in somn
faci investiagtii la gastrologie si tratezi corect refluxul gastro-esofagian
0
18-04-2018, ora 18:14
mgmm77
Nu este medic/terapeut
mgmm77
Ok, va multumesc.Multa sanatate!
0
16-08-2021, ora 08:51
Petruboy
Nu este medic/terapeut
Petruboy
Bună ziua! Ați rezolvat problema cu sticla din gât?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.