cos care sangereaza
Buna ziua Am si eu o problema:un cos pe spate care nu trece si caruia din cand in cand i se rupe coaja si sangereaza mult.il am de luni de zile.nu m-am dat cu nimic p el.mi-e teama sa ma duc deocamdata la medic.ce credeti ca ar putea sa fie
2 comentarii
Buna ziua Am si eu o problema:un cos pe spate care nu trece si caruia din cand in cand i se rupe coaja si sangereaza mult.il am de luni de zile.nu m-am dat cu nimic p el.mi-e teama sa ma duc deocamdata la medic.ce credeti ca ar putea sa fie va rog mult daca aveti vreo idee spuneti-mi-o si mie
0
11-07-2009, ora 19:48
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Consultati medicul dermatolog de urgenta pt ca acea protuberanta cutanata poate sa nu fie cos, poate sa fie furuncul, adica o o cinditie medicala produsa de o infectie stafilococica. Nu mai asteptati, cu atat mai mult cu cat ati asteptat atat de mult timp si nu s-a ameliorat deloc.
Pana ajungeti la dermatolog, dezinfectati zona cu putin Rivanol si aplicati-va o pelicula subtire de Baneocin unguent de doua ori pe zi, dupa care puneti un pansament peste care lipiti un leucoplast (tot de doua ori pe zi) si mergeti la medic.
Numai Bine si multa sanatate!
Pana ajungeti la dermatolog, dezinfectati zona cu putin Rivanol si aplicati-va o pelicula subtire de Baneocin unguent de doua ori pe zi, dupa care puneti un pansament peste care lipiti un leucoplast (tot de doua ori pe zi) si mergeti la medic.
Numai Bine si multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune: