cosuri dureroase in zona genitala

01-04-2011
lorelei8
Nu este medic/terapeut
lorelei8
buna ziua! mi se intampla uneori sa imi iasa niste cosuri (gen umflaturi mici) in zona genitala care ma dor daca apas si ma mananca usor..sunt portiuni putin umflate si in cateva zile se dezumfla..am inceput viata sexuala acum 2 ani si am acelasi partener, nu am facut niciodata sex neprotejat...va rog sa imi spuneti despre ce poate fi vorba..intentionez sa merg la control, dar as dori si o parare a dvs, poate fi candida sau ceva mai grav?..multumesc!
3 comentarii
0
01-04-2011, ora 12:48
gabi enescu
Nu este medic/terapeut
gabi enescu
ma intereseaza si pe mine asta!
mi s-a intamplat, candida nu e asa!
as vrea sa citeasca un medic asta si sa ne dea un sfat competent!
nici eu n-am fost la control, acum nu ma confrunt cu asta, dar am avut si eu
daca mergi la medic, spune-mi si mie despre cee vorba!
0
01-04-2011, ora 14:33
useranonim
Nu este medic/terapeut
useranonim
Candida se manifestă prin mâncărimi în primul rând în zona vaginului la femei şi o secreţie vaginală suspectă, urât mirositoare.
Ceea ce descrieţi voi mie îmi sună a herpes genital, erupţiile şi mâncărimile îmi dau de bănuit că despre asta ar fi vorba. Herpesul genital nu se poate trata, e un virus care apare, dispare şi iar apare. Se tratează doar superficial cu unguente şi nişte calmante pentru mâncărimi.
Căutaţi mai multe informaţii despre herpesul genital on-line şi comparaţi simptomele sau mai aşteptaţi după sfatul unui medic.
0
02-04-2011, ora 01:13
gabi enescu
Nu este medic/terapeut
gabi enescu
nu, nu era herpes!
la mine era un simplu cos, o tentativa de cos care nu a avut nici un fel de scurgere, basici, zone de roseata sau altceva!
si mi-a atras atentia faptul ca cineva vorbea de ceva asemanator, se referea la cosuri...oricum, cel mai bine e sa ne vada un medic cand avem probleme de genul asta!
eu m-am lamurit, herpes nu era sigur!
multumesc de raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.