Cui sa ma mai adresez? urinez des si putin
In urma cu 3 saptamani am avut o cistita hemoragica sau am eliminat vreo pietricica de la rinichi.Am fost la medicul ginecolog, am urmat 5 zile de gentamicina, etamsilat si fitomenadion.Mentionez ca inainte de a urina spre sfarsit cu picaturi de sange, aveam o usturime si urinam mai des ca inainte.Dupa tratament am facut un examen de urina si o urocultura si a iesit doar 20hematii.La 2 saptamani am mers la urologie unde mi s-a facut ecograf si analize de sange si sumar de urina unde au iesit 10hematii...in rest analize de sange bune.Acum cateva zile am mers la alt ginecolog care mi-a facur ecografie abdominala si intravaginala si mi-a dat sa fac CA125, CA, ALFA FETOPROTEINA care au iesit bine.la ecograf s-a gasit un chist maricel de 4 pe 3cm pe care stiu ca il am de ceva timp dar mi s-a spus ca e functional.Intrebarea mea e de ce mai urinez des si putin uneori si parca simt si o presiune in vezica??.multumesc anticipat!Am uitat sa spun ca la urologie mi-au zis ca vezica si rinichii sunt normali...iar la ginecologie mi s-a dat un plic de monural si ovule cu cerviron.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17ce boala poate fi si cum sa o tratez?
- 2de ceva timp am o senzatie de a urina foarte des.cantitatea de urina e foarte mic
- 3de la un timp urinez des, dupa ce ma masturbez
- 3iubitoare de apa (piscina, mare) + sensibilitate mare
- 0sarcina si anexita este posibil ?
- 6Infectie urinara sau altceva?
- 3am fost diagnosticata cu infectie cu gardnerella si candida
- 3urinari dese...
- 2Posibil problema la urinare
- 0Infectie urinara in sarcina de 37 de saptamani, daca nu se trateaza, se intampla ceva?
- 5infectie urinara care a revenit
- 2febra, urinare frecventa + usturimi la urinare
- 1Infectie urinara ?
- 5Dureri vezica, urinari dese
- 3Senzatie de urinare permanenta si usturime
- 1Probleme cu urinatul
- 0Infectiile urinare
- 2Fac pipi des si ma ustura si am senzatie de usturime!
- 1Urinare frecventa, jet scăzut
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)
Mai multe informații despre: Infectiile urinare sange in urina Urinarea frecventa infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: