Cum pot sa o iau de la 0?

14-10-2018
User13
Nu este medic/terapeut
User13
Acum 7 ani cred maicamea m a dus la un control unde am aflat ca am tahicardie nu mai tin minte exact de care. Pana acum nu am mai fost la alt control ca nu vreau sa stau in spital nu imi permit sa ma tratez. Poate a trecut de la sine. Ideea este ca atunci cand rudele au aflat ca am tahicardie peste cateva saptamani am tuns iarba si o ruda tot umbla la cablul de la masina de tuns iarba. Nu am tras atentia pe vremea aia nu gandeam asa bine ca acum. M-am curentat la masina de tuns iarba de doua ori. Ma intepase inima dar a trecut repede nu m-am dus la doctor ca nu vroiam sa stie cineva. Am ajuns la concluzia ca in prezent rudele au platit oameni unde sunt eu la munca sa incerce sa ma omoare dar sa para accident. Am schimbat o gramada de joburi. In prezent ma gandesc sa schimb iar. Am tot pus cap la cap tot nu am gasit dovezi inca cercetez. Efectiv este un complot ca rudele sunt numeroase taicsmiu are 9 frati plus copii maicamea are si ea. Inca o dovada am avut un accident de masina a dat peste mine cand nu dormisem 48 de ore dupa munca ma grabeam sa traversez nu m am lovit rau ideea este ca a venit boul de " bunicamiu " si i-a spus soferului care a dat peste mine " Domnule daca doriti sa intrati in casa la un pahar de vin sunteti bineveniti. Nu, nu era trecere de pietoni. Acum cateva luni, i-am spus doctorei de familie sa imi dea o adeverinta ca sunt apta de munca doctora mi-a spus asa " tu nu trebuia sa te nasti" nu pot sa iti dau adeverinta de munca. M-am dus la alt doctor care mi-a dat adeverinta ca sunt apta sa pot munci. Trebuia sa o inregistrez si sa o reclam la tribunal dar nu m-am gandit. Convorbirea a fost telefonica. Nu ar trebui sa existe doctori de genul asta. Efectiv oamenii de la ultimele joburi sunt platiti sa imi puna bete in roate. Gen varsa apa undeva eu trebuie sa sterg si dupa si imi cere sa pun ceva in functiune gen priza antena tv etc profita de faptul ca eu am tahicardie si fave sa para accident dar eu sunt prea atenta sa le dau satisfactia asta. Mor cand vreau eu!!!! Asta este realitatea nu accept fictiunnea cum ca mi se pare mie etc ca am probleme. NU! Incerc sa strang dovezi s-au sa ma razbun pe rude. verii m-au santajat ca daca nu fac prostii pe camp cu ei se duc la fratele mamei si ii spun ca eu am iesit cu o prietena cu care nu aveam voie. Nu am acceptaat si dupa unul dintre ei m-a fortat. Maicamea nu vorbea cu mine si imi era frica sa spun la cineva. I-am spus acum cateva luni si cand i-am mai spus a doua oara a spus ca ea nu stia. Deci nici macar nu si a amintit de prima data de cand i-am spus. Nu inteleg de ce nu imi pot aminti toata intamplarea. Acum rudele ma urmaresc si imi pun pisici la munca sa iau eu eu toxoplasma se observa de la 7 m departare ca mieunatul este din cauza ca cineva le trage de coada sa au le chinuie. Vreau sa uit de tot de asta si tot m-am mutat dar peste tot exista oameni care imi aduc aminte. Cum sa ii aduci aminte omului ca a intretinut relatii sexu ale cu anumite rude! !! Cred ca joaca actorie si sunt platiti 100% sigura ca joaca actorie proasta. De ce sa tot amintesti omului a daca eu m enervez le produc placere lor psihopatilor si bolnavilor psihici numeric rude care nu ma lasa odata sa imi vad de ale mele. Nu am mintea limpede de ani de Ile. Am ajuns sa ma balbai de nervi. Cum pot sterge din memorie toate amintirile neplacute?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul