cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?

07-06-2015
Andreea72
Nu este medic/terapeut
Andreea72
Cum sa abordez tema sexualitatii cu baiatul meu, are 13 ani si imi e greu sa discut despre asta! Va multumesc! -*


(*modificat de admin)
2 comentarii
0
16-06-2015, ora 10:04
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Foarte simplu:vorbind deschis si sincer, castigandu-i increderea si raspunzand intrebarilor.
0
23-07-2015, ora 18:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aveti aici o conferinta pe teme sexuale pentru adolescenti tinuta de un profesionist care face astfel de conferinte in liceele americane si in mai multe tari din lume. Copilul trebuie informat inainte de a se gandi la asa ceva si din nefericire sunt multi dintre ei care isi incep viata sexuala de la 12-13 ani, dupa care intra pe Forum si se plang ca s-au imbolnavit de boli cu transmitere sexuala, nu vor sa mearga la doctor, le e rusine si isi cauta tratamente.
Forumul de asemenea are o sectiune speciala cu mii de postari in care tineri sub 18 ani se panicheaza ca fata a ramas insarcinata si nu stiu cum sa actioneze.
Mai trebuie informat ca si cei care folosesc prezervativ sa fie protejati de o sarcina, virusul HPV si herpesul genital se pot lua prin simpla frecare a zonelor genitale.
Dati search pe Google veruci HPV sau negi genitali HPV ca sa vedeti cu ce se poate pricopsi. Urmaresc acest subiect si va spun sincer ca zilnic posteaza tineri pe forumurile de specialitate despre aceste bube urate de care nu mai pot scapa.

In general tinerii au incredere sa vorbeasca despre relatiile sexuale cu altcineva decat parintii. Va propun sa vizionati filmul si sa cantariti daca este adecvat sa ii dati sa il vada si el.

Sexul in afara Casatoriei are un pret ! - Recomandat si Adolescentilor
-*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: