cum sa fac sa lucrez si eu?
Multumesc robymat! am inceput sa fiu un pic mai linistita si nu ma mai obsedeaza gandul ca nu ma pot exprima.sper ca'mi voi reveni asa cum spui...si cum imi doresc bineinteles.
Luni incep si munca.o sa am activitate si nu o sa am timp sa ma gandesc asa de mult la problemele astea. Tineti'mi pumnii pentru ca tare mi'e frica ca am sa o dau in bara desi sunt hotarata mai mult ca niciodata sa lupt sa'mi castig banul, sa'mi fac parintii mandrii de mine.
Iti multumesc pentru raspuns. Sanatate tuturor!
Luni incep si munca.o sa am activitate si nu o sa am timp sa ma gandesc asa de mult la problemele astea. Tineti'mi pumnii pentru ca tare mi'e frica ca am sa o dau in bara desi sunt hotarata mai mult ca niciodata sa lupt sa'mi castig banul, sa'mi fac parintii mandrii de mine.
Iti multumesc pentru raspuns. Sanatate tuturor!
Multumesc de raspuns.Sper sa ma fac bine daca tu zici ca exista si varianta asta.Am inteles ca se poate transmite si la copii schizofrenia, imi este si frica sa ma gandesc...Altfel tu ce mai zici?
Buna, Anastasia. Am citit unele din mesajele postate de acum cateva luni. Vroiam sa-ti spun ca am trecut si eu printr-o depresie si iau antidepresive, medicamente alopate, de aproape 4 ani. M-am ingrasat 15 kg de la ele. Au foarte multe reactii adverse si as putea sa le enumar dar nu au relevanta. Am inceput de curand sa iau in paralel produse fitoterapeute si ma ajuta foarte mult. Sunt produse de o companie internationala care cauta consultanti in sanatate si distribuitori. Produsele sunt 100% din plante, naturale, au eficienta maxima si nu prezinta reactii adverse. O anumita gama de produse ajuta la depresii, fobii si insomnii cronice. Daca vrei sa discutam in particular, daca ai nevoie de un job care sa nu-ti ocupe o mare parte din timp si in acelasi timp te ajute sa-ti depasesti problemele te rog nu ezita sa ma contactezi. -
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Tratament depresie
- 24LUPTA CU DEPRESIA
- 37anxietatea si atacul de panica
- 14coaxil este eficient?
- 1depresia anxioasa
- 26credeti ca se poate scapa de tulburare depresiv anxioasa ?
- 33tratament pentru depresie de 3 luni
- 8dupa 8 ani de casnicie cu un copil ma paraseste fara motiv
- 17Anxietate si depresie majora
- 35sunt in pragul unui divort iar persoanele dragi nu ma inteleg
- 15depresie - sa iau sau nu medicamente?
- 14Am 20 de ani si sufar de depresie si anxietate de multi ani
- 6post internare: depresie. refuzul de a mai manca... a slabit 30 kg in 2 luni
- 2posibil diagnostic sfaturi
- 4anxietate depresie sau schizofrenie panaroida
- 7Depresie si simptome ciudate
- 3Soția mea are depresie și mi-a spus ca vrea sa se sinucida
- 2Diferente intre depresia clinică si distimie
- 11Îmi iubesc soția și copiii dar vreau sa mor
- 1Depresia si nevoia de oameni
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: