cum sa fac sa lucrez si eu?

63 comentarii 1 2 3
0
09-05-2009, ora 21:25
dulcetzik
Nu este medic/terapeut
dulcetzik
Multumesc robymat! am inceput sa fiu un pic mai linistita si nu ma mai obsedeaza gandul ca nu ma pot exprima.sper ca'mi voi reveni asa cum spui...si cum imi doresc bineinteles.
Luni incep si munca.o sa am activitate si nu o sa am timp sa ma gandesc asa de mult la problemele astea. Tineti'mi pumnii pentru ca tare mi'e frica ca am sa o dau in bara desi sunt hotarata mai mult ca niciodata sa lupt sa'mi castig banul, sa'mi fac parintii mandrii de mine.
Iti multumesc pentru raspuns. Sanatate tuturor!
0
10-05-2009, ora 19:28
ovidiu101
Nu este medic/terapeut
ovidiu101
Multumesc de raspuns.Sper sa ma fac bine daca tu zici ca exista si varianta asta.Am inteles ca se poate transmite si la copii schizofrenia, imi este si frica sa ma gandesc...Altfel tu ce mai zici?
0
10-05-2009, ora 23:27
Edith_Abilify
Nu este medic/terapeut
Edith_Abilify
Buna, Anastasia. Am citit unele din mesajele postate de acum cateva luni. Vroiam sa-ti spun ca am trecut si eu printr-o depresie si iau antidepresive, medicamente alopate, de aproape 4 ani. M-am ingrasat 15 kg de la ele. Au foarte multe reactii adverse si as putea sa le enumar dar nu au relevanta. Am inceput de curand sa iau in paralel produse fitoterapeute si ma ajuta foarte mult. Sunt produse de o companie internationala care cauta consultanti in sanatate si distribuitori. Produsele sunt 100% din plante, naturale, au eficienta maxima si nu prezinta reactii adverse. O anumita gama de produse ajuta la depresii, fobii si insomnii cronice. Daca vrei sa discutam in particular, daca ai nevoie de un job care sa nu-ti ocupe o mare parte din timp si in acelasi timp te ajute sa-ti depasesti problemele te rog nu ezita sa ma contactezi. -
Adaugă un comentariu / răspuns
63 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •