Cum sa iesi din depresie?
Buna ziua.
Cum sa iesi din depresie si sa nu te adancesti mai mult?
Cum sa iesi din depresie si sa nu te adancesti mai mult?
3 comentarii
Apeleaza la sedintele de psihoterapie online sau la cabinet. Daca este cazul, ti se va recomanda si consult psihiatric. Demersul terapeutic te poate ajuta, astfel:
- Sa intelegi cauzele si mecanismele prin care se intretin manfestarile anxios-depresive. De obicei, stilul de gandire, convingerile despre noi insine, convingerile despre lume si viata sunt cele care genereaza astfel de probleme.
- Sa inveti si sa exersezi tehnici si metode simple de autocontrol mental si emotional, care te vor ajuta sa ai un mai bun control asupra gandirii, antrenand-o sa devina mai obiectiva, precum si stari de relaxare, de detensionare si calm.
- Sa devii mai mai energic, mai performant si cu incredre mai mare in fortele proprii.
- Sa stii cum sa previi aparitia unor probleme asemanatoare.
- Sa intelegi cauzele si mecanismele prin care se intretin manfestarile anxios-depresive. De obicei, stilul de gandire, convingerile despre noi insine, convingerile despre lume si viata sunt cele care genereaza astfel de probleme.
- Sa inveti si sa exersezi tehnici si metode simple de autocontrol mental si emotional, care te vor ajuta sa ai un mai bun control asupra gandirii, antrenand-o sa devina mai obiectiva, precum si stari de relaxare, de detensionare si calm.
- Sa devii mai mai energic, mai performant si cu incredre mai mare in fortele proprii.
- Sa stii cum sa previi aparitia unor probleme asemanatoare.
Bună seara !
Rezultate bune se obțin combinând medicația cu psihoterapia. Inițial faceți evaluare psihologică și în funcție de rezultatul evaluării se va decide dacă e nevoie să vă trimită la psihiatru pentru medicație, sau faceți numai psihoterapie.
Rezultate bune se obțin combinând medicația cu psihoterapia. Inițial faceți evaluare psihologică și în funcție de rezultatul evaluării se va decide dacă e nevoie să vă trimită la psihiatru pentru medicație, sau faceți numai psihoterapie.
Mergi direct la medicul psihiatru pt evaluare si daca el considera ca trebuie iti va recomanda si psihoterapie !
Daca procedezi invers risti sa te adancesti in depresie, nu toti psihologii stiu sa recunoasca semnele unei depresii, ba mai mult, unii se supara daca apelezi la medic !
Daca procedezi invers risti sa te adancesti in depresie, nu toti psihologii stiu sa recunoasca semnele unei depresii, ba mai mult, unii se supara daca apelezi la medic !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 71depresie, anxietate, fobie sociala, atacuri de panica
- 19Dureri de cap de trei luni
- 5Vreau sa scap de tulburari depresive
- 45depresie, anxietate, palpitatii la inima
- 5Stresul reprezintă principala cauză de apariţie a depresiei
- 6Nu pot dormi de la Stimuloton
- 2nu mai sunt in stare de nimic, parca toata viata mi se prabuseste si eu stau si privesc
- 6EMANERA - depresie?
- 6anxietate si depresie de 22 ani
- 6din starea asta de bine, dupa ce tine putin timp, cobor asa din ea
- 8Dupa multe analize am fost diagnosticata cu anxietate si depresie
- 5Depresie, Caldura, Agitatie
- 86 ani de risperidona, cum sa incep scaderea dozelor 2mg x 2.Multumesc
- 3Depresie si altele
- 14Anxietate cu stări depresive, am nevoie de susținere și de niște sfaturi
- 12Cateva nelamuriri si intrebari
- 4Pareri
- 4Depresie severa situatie disperata!
- 1Bolile mentale se pot preveni și vindeca?
- 10Depresie și TOC
Mai multe informații despre: Depresia prevenirea depresiei depresie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: