Cum se transmit negii vaginali?

17-01-2016
AlexandraAAA12345
Nu este medic/terapeut
AlexandraAAA12345
Sunt destul de alarmată deoarece stiu ca negrii vaginali sunt tare păcătoşi. Prietena mea are negi vaginali de care se trateaza de ceva vreme, a luat tratementul la incepul si a facut clioterapie, insa tot i-am mai aparut in exterior. Din cate am inteles sunt atipici, nu are mancarimi, urturimi sau scurgeri. A dormit la mine in pat, pe lengeria mea si a avut doar chilotul pe ea. Nu am împărţit patul. Credeti ca se poate transmite prin lenjeria de pat ? Prin ce altceva se mai pot transmite? Nu ne impartim lenjeria intimă sau lucruri de genul acesta.
1 comentarii
0
17-01-2016, ora 12:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Fierbeti acea lenjerie ca sa stati linistita.
Tulpinile de virus HPV care dau negi genitali) se iau prin simpla frecare a zonelor genitale, chiar daca se foloseste prezervativ.
Prietena dv trebuie sa faca control periodic la ginecolog sa verifice daca i-au iesit negi si pe colul uterin. Aceasta parte nu se poate vedea decat de ginecolog cu un instrument special.
Cand apar scurgeri, e vorba de o ciuperca in general si atunci ea poate fi asociata si cu mancarimi, usturimi.
Negii genitali sunt cauzati de un virus.

Vizionati acest film ca sa vedeti diferenta intre ciuperci si virusuri,
in ultima parte a lui, se vorbeste de virusul HPV si de negii genitali (in engleza genital warts). Dati cautare pe Google genital warts, vedeti cum arata si incercati totusi sa fiti mai prudenta ca sa nu va pricopsiti cu asemenea minuni.

Aici aveti filmul.
-*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.