De Ce mă mănâncă pielea
Bună ziua! De câteva luni, după dus începe să mă mănânce pielea, mi se usucă si ma mănâncă îngrozitor. Am si perioade cand nu ma mai deranjează dar cel mai des am problemă asta. Ce imi recomandați? Cauza acestei mâncărimi? Eu nu imi pot raspunde la aceste intrebari!?!
1 comentarii
Buna ziua!
Anumiti factori cum ar fi temperatura apei si produsele pe care le folositi pentru igiena pot usca tegumentul iar aceasta uscaciune atrage dupa sine si senzatia de mancarime.
In primul rand nu va mai spalati cu apa fierbinte, folositi produse de igiena care nu usuca, spre exemplu gel de dus pentru bebelusi, preferati dusurile scurte in locul bailor prelungite, dupa tamponati pielea nu frecati cu prosopul iar pe tegumentul inca umed aplicati produse intens emoliente pentru pielea sensibila; spre exemplu lipikar balsam sau atoderm lapte de corp.
Urmati cateva saptamani aceste masuri; daca problema persista in continuare ar fi bine sa mergeti la un consult medical.
Anumiti factori cum ar fi temperatura apei si produsele pe care le folositi pentru igiena pot usca tegumentul iar aceasta uscaciune atrage dupa sine si senzatia de mancarime.
In primul rand nu va mai spalati cu apa fierbinte, folositi produse de igiena care nu usuca, spre exemplu gel de dus pentru bebelusi, preferati dusurile scurte in locul bailor prelungite, dupa tamponati pielea nu frecati cu prosopul iar pe tegumentul inca umed aplicati produse intens emoliente pentru pielea sensibila; spre exemplu lipikar balsam sau atoderm lapte de corp.
Urmati cateva saptamani aceste masuri; daca problema persista in continuare ar fi bine sa mergeti la un consult medical.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de cateva saptamani ma mananca toata pielea
- 143mancarime a pielii insuportabila
- 8Mancarimi pe tot corpul
- 6sa fie oare alergie???
- 8boli de piele: mancarimi intense si cicatrici
- 8Alergie sau boala a pielii?
- 6piele uscata pe penis si durere la erectie
- 2Mancarimi si bubite
- 0Ma mananca pielea...
- 2Piele uscata, bubite, mancarimi.
- 1mancarime de piele si bubite
- 2mancarimi si iritatii in spatele capului
- 3mancarimi ale pielii la fetita de 5 ani
- 2mancarimi pe tot corpul si rani
- 1Mancarimi piele
- 0Îmi apar pete roșii însoțite de mâncărime!
- 0Mâncărime pe piele
- 1Poate fi eczema ? Taieturi mici piele, scuame,
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii pielea uscata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: