de ce nu am placere in timpul actului sexual.ne puteti ajuta, va rugam mult!!!

24-10-2007
amikkaa
Nu este medic/terapeut
amikkaa
nu stiu ce e cu mine...in tipm ce fac dragoste cu prietenu meu..eu una nu am placere mai de loc foarte rar dar si atunci doar knd sunt eu deasupra lui, atunci simt si eu ceva placere dar foarte puti.orgasm pot s spun k in timp de un au am avut cam de 5-6 ori...am incerkat tot felu de pozitzi...mangaierii..saruturii...etc dar nimik..eu de cele mai multe ori ajung la orgasm knd suntem imbracatzi..si inka nu avem un act sexual..am dori s stiim dak ne putetzi ajuta voi cu alt ceva..k noi nu stiim ce s mai facem.
el nu are nici o problema pe tot parcursu acutului sexual are placere.problema e la mine.va multzumim
2 comentarii
0
26-10-2007, ora 00:00
maryymaryy
Nu este medic/terapeut
maryymaryy
daca esti o persoana inhibata, daca nu te lasi dusa de val, daca nu te concentrezi mult la cecea ce faci si urmaresti doar orgasmul credema ca nu ai sa reusesti.incearca sa fi mai perversa cu tine, imagineaza-ti tot ce vrei tu cand esti deasupra partenerului el nu o sa stie ce e in mintea ta, gandeste ca tu esti cea care il satisface cel mai bine, cat despre ce orgasmul tau sa nu-i vb prea mult pt ca sar putea sa i se ia, sa-si piarda in crederea in el si sar putea sa incerce in alta parte sa se convinga daca este el problema sau tu.asa ca sa nu te mai plangi la el daca nu ajungi la orgasm, totul depinde de tine, tu trebuie sa preiei controlul si sa-l calaresti asa cum ti-ai dori tu.
toate se petrec in mintea ta, daca tu vrei sa ajungi unde vrei o sa ajungi dar ajuta-te singura nu astepta prea multe de la el, cand este vb de sex.
0
12-12-2007, ora 00:00
mayya
Nu este medic/terapeut
mayya
ti-e frica si asta nu are legatura cu actul in sine, undeva in subconstient, ti-e frica de puterea ta.de tine fugi si te inhibi.fii libera..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  • Tipuri de orgasme
  •