De o luna am ambele urechi infundate

De aproximativ 1 luna am ambele urechi infundate shi o stare de ameteala permanenta.am fost la ORL dar mi s-a spus ca totul e ok.dar eu tot cu urechile infundate stau nush ce sa mai fac mai ales ca ameteala e permanenta...ce pot sa fac ?
4 comentarii

buna seara!am o problema.!mi s-a recomandat meleva 35 si ca anticoncptional si ca tratament pentru un chist, pe 29 am fost l control pe 31mi-a venit ciclul menstrual, am inceput si pastilele in acelasi timp, acum ma dor rau sanii mai ales cel stang, va rog sa imi raspundeti sa stiu dak mai merg acu l un control sau peste 3 luni knd m-a chemat doctorul.este prima data knd i-au anticonceptionale. va multumesc mul si multa sanatate.

du-te la un consult la neurolog- ameţeala poate fi legată şi de ureche şi să fie legate cele două simptome

am fost shi la neurolog shi mi-a zis k ametelile pot fi shi de la stres.dar imi este greu sa cred k de la stres am urechile infundate.

buna ziua, am 27 de ani si de vreo 3 ani am o problema cu urechile, adica l simt infundate tot timpul ma doare in interior la atingere, si mai am si ameteli, am fost la trei medici orl si nu miau zis nimic concret, am fost chiar si in italia la un medic si mia zis ca as avea otoscleroza, precizez ca am si o scurgere in cantitate mica si dureri usoare din cand in cand.domnul doctor va rog daca ma puteti ajuta, astept raspunsul dv.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ameteli la soare
- 1Ameteala
- 2ameteli, stari de slabiciune
- 2Ureche infundata
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 3Ecou in ureche
- 1ureche infundata
- 6Ameteli. Palpitatii. Puls mare.dureri de cap si stomac.stare ciudata
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 5Ureche infundata
- 7Urechea dreapta infundata
- 4Ameteala cu intetosarea vederii
- 5ajutor ! timpan fisurat?
- 7Presiune cap, urechi infundate, ameteli
- 1Problema ureche dreapta.
- 1Palpitații ce intervin brusc, amețeala permanenta, dureri de cap
- 1Ureche brusc înfundată
- 0Eozinofile si monocite mici#
- 20Ureche înfundata, stare de amețeală
- 3Ureche infundata persoana cu hipoacuzie
Mai multe informații despre: Ameteala urechea infundata