De prea mult timp...deja

14-07-2011
Corona
Nu este medic/terapeut
Corona
Buna...deja ma ca-m deranjeaza tot mai mult iar problema se ca-m "agraveaza" de la un timp cand merg cu masina (poate de la aer conditionat/geamuri deschise) ma supara partea stanga jos in spate(rinichiul cred) de la ce sa fie? sunt sensibil sau? durerea e ca un junghi...sfasietoare dintr-o data am mai patit odata acum 1 an si am mers la medic si mi-a zis dupa niste analize mai multe ca nu am nimic si poate a fost un junghi intercostal.data trecuta a fost mai grav 2 minute nu imi puteam misca mana stanga si spatele de durere. va rog sa imi raspundeti...de la ce/ce ar putea fii. Mentionez ca am doar 18 ani. Multumesc
4 comentarii
0
14-07-2011, ora 09:18
stilnox
Nu este medic/terapeut
stilnox
te rog sa mentionezi daca iti ti portofelul in buzunarul din spate la pantaloni, in partea stanga.
0
15-07-2011, ora 00:40
Corona
Nu este medic/terapeut
Corona
buna! nu port portofelul in spate ci in fata in partea stanga.astazi durerea o simt pe langa coaste in spate mai sus de rinichi..nustiu ce sa zic.
0
16-07-2011, ora 09:31
stilnox
Nu este medic/terapeut
stilnox
E timpul sa incerci o terapie complementara, recomand terapia bowen care si mie mi-a rezolvat multe probleme. Incearca sa-ti schimbi si stilul de viata, care este prea static. Si nu uita, bea apa plata sau ceai 6-8 cani pe zi, iar alimentele sa fie 80% alcaline si doar 20% acide. Sanatate!
0
04-08-2011, ora 22:25
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Corona, daca mai ai inca problemele descrise anterior, sa-ti faci o ecografie la rinichi. E posibil sa ai pietre si, in cazul asta trebuie neaparat sa stii cad de mari sunt.
Frigul poate declansa o criza de rinichi deoarece se produce o constrictie la nivell lombar.
Nu exclude o infectie urinara mai veche care ne tratata corespunzator se poate sa se fi complicat.
Daca ai pietre la rinichi, acestea migrand lezeaza unele tesuturi si poti face infectie oricum. Asa ca, fa-ti o urocultura cu antibiograma - neaparat.
Sa tii minte ca, desi pentru rinichi se recomanda sa se bea multa apa - asta pentru a spala rinichii,
- in timpul durerii nu se beau lichide!!! pentru ca pot impinge piatra si se lezeaza tesutul mai rau. Daca totusi durerea dureaza mult, bei cu inghitituri mici ceai cald de cozi de cirese eventual cu putina matase de porumb si bineanteles, mergi la medic.
In caz ca esti "un fericit posesor" de pietre la rinichi, iata aici o reteta care dizolva pietrele "...asta pentru ca o sa tot faci pietre de-a lungul timpului. E metabolismul de vina.
- Cureti de coaja o ridiche neagra, destul de mare, o scobesti cat sa-i faci o gaura pe care o umplii cu zahar tos. O pui asa umpluta intr-o cana mai lata sau castronel dar nu de plastic. Sa fie de ceramica sau sticla. Il acoperi si il lasi cateva ore. Cam de seara pana dimineata. Vei vedea ca isi lasa mult suc, posibil 2-3 linguri - pe care le bei, evident, dimineata. Poti sa mai umplii o data ridichea si mai bei dupa cateva ore. Sucul este foarte bun si dulce si practic dizolva pietrele la rinichi. Bei asa cam 10- 15 zile, in fiecare zi alta ridiche.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •