degete amortite
de circa doua saptamani am degetele de la miini si picioare amortite (toate). singurul lucru cu care pot asocia aceste simptome este ca am incercat sa folosesc un plasture cu nicotina pentru a ma lasa de fumat. prima reactie dupa plicare (l-am pus pe brat aproape de umar) a fost o amorteala a mainii respective urmata de o mancarime in zona plasturelui. Am folosit 3 zile plasturele ( se tine 24 ore) dupa care am renuntat. amorteala nu a disparut si nici nu da semne sa dispara. va rog sa ma ajutati cu un sfat
2 comentarii
Va recomand sa folositi pentru dezobisnuirea de fumat produsele Tabac stop tinctura si amestec din plante. Le gasiti la magazinele naturiste, gen Plafar, sunt produse de Santo Raphael si nu au nici un fel de reactii adverse.
In continuare pentru a scapa de amorteala va recomand sa beti zilnic 2 litri de apa in care ati adaugat zeama de la 2-3 lamai, cu efect dezintoxicant si antitoxic.
Realizati si un masaj al degetelor cu otet de mere in care ati adaugat un varf de cutit de cimbrisor.
Succes
In continuare pentru a scapa de amorteala va recomand sa beti zilnic 2 litri de apa in care ati adaugat zeama de la 2-3 lamai, cu efect dezintoxicant si antitoxic.
Realizati si un masaj al degetelor cu otet de mere in care ati adaugat un varf de cutit de cimbrisor.
Succes
Am amortite degetele de la maini si picioare, fara sa imi pot reprosa ceva anume(medicatie deosebita sau traumatism din cauze mecanice)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Degete amortite.. sufar si de cifoza si scolioza
- 4puls mic = boala de inima?
- 5dureri intercostale foarte frecvente si amorteli faciale
- 840 ani - amorteli...
- 47amortirea degetelor de la ambele maini, cel mic si inelarul
- 7durere si amorteala in bratul stang
- 5amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 6Nevoie ugenta de ajutor: amortela, agitatie, batai ale inmii, greata, lesin
- 5m-am trezit ca partea stanga a fetei amortita si presiune asociata cu durere la ochiul stang
- 6Completare 1 tratament insomnie
- 50dureri musculare si articulare, furnicaturi
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 6simt niste senzatii anormale in zona picioarelor: amorteli, furnicaturi
- 11probleme cu inima ?
- 2Amorteala si mancarimi - mana dreapta
- 0degete amotite picior
- 3Durere dupa efort si inflamatii
- 4amortire degete mana stanga+informatii..
- 2durere picior, un fel de amorteala
- 0Durere de cap cu senzație de amorteala + arsura
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: