Degete mana stanga amortite

07-11-2009
viovio28
Nu este medic/terapeut
viovio28
Buna ziua, de aproximativ 2 luni, am buricele ultimelor trei degete de la mana stanga amortite, acum amorteala a coborat spre palma, ultimele doua degete si partea respectiva de palma le simt amortite si reci.De asemeni, uneori piciorul stang este mult mai rece decat stangul.
Mentionez ca in urma cu 11 ani, am avut un AVC ischemic cerebral, cu paralizia temporala a partii stangi(mana, picior, fata), fara affectarea vorbirii, accident care pe care l-am trecut cu bine, in sensul ca m-am recuperat aproape total, am ramas cu o usoara incetineala a partii stangi.Iau tratament cu Ipaton, Bilobil, iar fiindca in aprilie a.c.am fost depistata cu angina pectorala stadiu II, cardiopatie ischemica stadiul II si colesterolul 284, mi-au adaugat la tratament Aspirin protect( sau Aspenter) si Sortis 10 mg.
Mentionez ca am multipli noduli tiroidieni, pe care ii tin sub observatie, am facut markerii tumorali si rezultatele lor au fost:Anti-tiroglobulina sub 10UI/ml (limita fiind sub 115 a laboratorului respectiv), iar CEA a fost de 4, 6 ng/ml(limita la fumatori fiind sub 4, 3-am uitat sa spun ca, din pacate nu pot renunta la fumat)
Mai amintesc ca am 53 de ani, lucrez in invatamant (profesoara), stresul este destul de mare, dar nu insuportabil, sunt activa, insa am probleme cu somnul in sensul ca adorm foarte greu si ma trezesc obosita.Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce ar putea sa fie aceasta amorteala, unde, spre ce cabinet medical sa ma indrept.
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici