Depakine Chrono 300mg

31-03-2017
Mirceadan
Nu este medic/terapeut
Mirceadan
Buna ziua ma numesc Mircea si am o nelamurire de ce pt stari de panica si depresie pe care le traiesc de o luna jumate astea le-am facut in afara tarii unde am fost plecat si mia fost greu si am trait in stres etc.
Eu in trecut avind schizo.bipolar dizorder si luind zyprexa, dar de ani de zile nu am mai continuat sa iau medicatia si acum dupa toate cele traite si intimplate ma-m trezit cu stari de panica depresie si anxietate.
De ce pt atac de panica si depresie mi sa dat Depakine Chrono care defapt acest medicament este pt cei ce au epilepsie, sa ma ierte D-zeu dar eu nu sint epileptic si nu am Epilepsie si nu as vrea sa imi creeze cine stie ce prin creier.
Pun aceasta intrebare celor in masura si celor care cred ca ma pot ajuta cu un sfat, sa inteleg si eu in legatura cu acest medicament si referitor la starile de panica si depresie pe care le am.
Multumesc.
5 comentarii
0
31-03-2017, ora 15:56
dog4life
Nu este medic/terapeut
dog4life
Salut, eu am.mai vazut pe.forum aici tot asa medicament pt epilepsie pt afectiuni sihice, si mie mi s a parut putin ciudat, dar epilepsoa are descarcari masive de impulsuri electrice in creier si in anxietate oarecum la fel, banuiesc ca este un fel de inhibitor care teoretic ar trrbuii sa ti taie anxietatea prin limitarea acelor descarcari, dar totusi mi se pare cam mult in problemele de genul e bn s ceri parerea a macar 2 doctori diferiti nu crezi ? Fara sa sa le spui unul de altul evident pana nu ti da un diagnostic, , cu cealalta afectiune cum esti ? Trebuie sa ti Tratzi neaparat anxietatea mai ales daca ai istoric schizo sa nu iti reapara

Sa nu ti agravezi starea
0
31-03-2017, ora 16:09
Mirceadan
Nu este medic/terapeut
Mirceadan
Da ai dreptate, sincer nu aveam asa ceva in trecut atacuri de panica dar find plecat in afara unde am stat nu la romaini si la indieni ma-u terminat psihic si mult stres framintari ca nu aveam mumca si izolat toata ziua inchis in camera mea ma-m ales cu aceste atacuri de panica ca cu chin cu vai dabia am ajuns inapoi in tara, si inca mai au amprenta asupra mea cind vreau sa ies din casa sa sper ca incet incet imi trece si imi revin.
Multumesc de raspuns.
0
31-03-2017, ora 17:04
dog4life
Nu este medic/terapeut
dog4life
Ia complex b natural + coenzimaq10 de 60mg si ulei omega 3 si 6, pt linistire ceai de tei saunsalcam, seara cu astea trec de obicei in 2-3 sapt daca sunt pe oboseala daca tot nu un med f bun pt ce ai tu e seroxat dar nu stiu daca se poate da la istoricul tau, ia astea vb in 2-3 sapt daca nu esti mai bn trebuie pastile
0
31-03-2017, ora 18:44
Mirceadan
Nu este medic/terapeut
Mirceadan
Mersi mult de indicatii o sa tin cont.
Da stiu xeroxat ( paroxetine ) are contraindicatii pt ce am avut eu acum 12 ani.
0
03-04-2017, ora 00:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu se poate sa aveti si schizo si bipolar disorder in acelasi timp. Mergeti din nou la alt psihiatru sa va puna un diagnostic corect si sa va dea o medicatie adecvata. Depakine se da si in schizo si in bipolar disorder, chiar daca nu scrie pe prospect. Este un stabilizator de dispozitie. Dar nu stiu daca va va trece anxietatea de la Depakine.
Nu luati Seroxat de sine statator ca va revin episoadele din schizo sau bipolar, ce ati avut.
Trebuie sa va vada un medic si daca nu va merge bine cu Depakine, revenit la el sau mers la altul sa va schimbe tratamentul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: