depresie, anxietate.

Nu cred ca mai sunt necesare (prea) multe investigatii.
Cred ca problema dumneavoastra ar putea beneficia de tratament homeopat. Pentru aceasta e nevoie
de o consultatie speciala, efectuata de un medic homeopat sau cu competenta in homeopatie.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu

Va prezentati cu trimitere de la medicul de familie la medicul psihiatru.
Aceste manifestari despre care vorbiti sunt ale unei afectiuni psihice ce poarta denumirea de anxietate.
Trebuie sa urmati minum 6 luni tratament pentru ca boala sa remita.

Daca nu ati facut inca vizita la psihiatru, va recomand sa treceti mai bine inainte pe la un psiholog clinician, care va poate pune la fel de bine un diagnostic, iar apoi sa urmati sedinte de psihoterapie. Anumite forme de terapie (cum este cea cognitiv-comportamentala) sunt la fel de eficiente ca medicamentele, insa nu au efectele lor secundare si nu dau dependenta.
Mai mult decat atat, ele trateaza cauza, astfel incat se previne recaderea. Daca ati lua medicamente este posibil sa va simtiti bine doar atata timp cat le luati, iar dupa ce ati renuntat sa revina simptomele.
Durata unei terapii poate fi de la 5-10 sedinte la 20-30, depinde mult de comorbiditati, de increderea in psiholog si de efortul depus de dvs. pt. a va schimba. Terapia este un proces prin care renuntati la vechi comportamente si convingeri nefolositoare si invatati altele noi, adaptative, sanatoase, care va vor ajuta toata viata.
Succes si decizii intelepte!
psiholog Ana Badita
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 4anxietatea...boala sufletului sau a creierului
- 36e depresiv
- 12nu stiu care ar fi solutia: am o forma de schizofrenie reziduala sau partial recuperata
- 14destul de des ma trezesc foarte depresiva
- 2tulburare anxioasa si depresie bipolara
- 16Anxietate sau boala a inimii?
- 0Anxietate!? probleme în familie, despre relaţia tată-fiică
- 12De ce reactie extrapiramidala?
- 2anxietate?
- 27Frica: catelusul m-a zgaraiat de biceps si de palma
- 7De ce ne e frica de medicamente?
- 10Atac de panica, anxietate, interpretare EKG
- 2Medicamente naturiste anxietate
- 10Tentaculele depresiei...
- 5va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturi utile, ca sunt singur in straini si nu stiu incotro sa o
- 9Posibil din depresie in schizofrenie?
- 434Ajutor! Atac Panic, Anxietate si Depresie
- 24Ce as putea lua pentru depresie/anxietate?
- 2Depresie ???
- 10Ma lupt cu depresia
Mai multe informații despre: Anxietatea Depresia depresie si anxietate