despre anticonceptionale plsturi evra

vreu sa stiu daca se gasesc in farmaciile romanesti si daca mi-le recomndati sa le folosesc in continuare le-am folosit timp de 3 ani in Italia dupa prescriptia medicului
2 comentarii

Ortho-Evra este, din câte ştiu, aprobat şi în România, doar că nu prea se găseşte în farmacii. Dacă sunteţi din Bucureşti încercaţi la farmacia 2NA din Complexul Unirea. Au tot felul de chestii acolo, nu ar fi exclus să aibă şi plasturi. Dacă sunteţi din altă parte, sunaţi la reprezentanţa producătorului, care din câte ştiu este firma Janssen.

vrea sa stiu daca acuma este a treia saptamana de cand folosesc plasturele si de vreo 2 saptamani eu tot am luat antibiotice gen:tetraciclina si ampicilina, este riscul sa raman gravida?!pana acuma nu am mai folosit acesasta metoda de contraceptie, este pentru prima oara, va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3logest...am luat una in plus..ce sa fac?
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 3anticonceptionale sau sterilet
- 1anticonceptionalele si fertilitatea
- 1Celulita si Anticonceptionalele
- 4jeanine, nervozitatea si libidoul scazut:(
- 3Yasmine sau Diane35..in tratamentul Acneei!
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 3Anticonceptionale
- 0Anticonceptionalele Meleva 35 scoase de pe piata
- 1Anticonceptionale potrivite in cazul MIGRENELOR
- 3anticonceptionale Yaz?
- 5Alimente si medicamente care interactioneaza cu ac
- 2Polygynax interactioneaza cu anticonceptionalele Karissa?
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 5Boli favorizate de pilula
- 0Anticonceptionale pt acnee!!!
- 2Novynette
- 4Anticoncepționale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: