Discuții despre Hemoleucograma

103 subiecte 12 3 Înainte ›
Adaugă întrebare / subiect
1 mesaje
941 vizite
Hemoleucograma - posibila infecție?
Autor: simo1980
Ultimul răspuns: 11-06-2023 09:39, postat de clara_p

Bună ziua. Ca urmare a unei dureri în piept și spate care se tot "muta" de 2 săptămâni, astăzi am făcut un set de analize la sânge. Precizez ca nu am medic de familie, am o programare pt mâine cardiolog, apoi intenționez sa merg pt un xr plămâni. Rezultatele nu sunt...

1 mesaje
988 vizite
Interpretare valori hemoleucograma
Autor: 2na61
Ultimul răspuns: 28-03-2023 17:49, postat de DentistulMeu

Cum se interpretează valorile: MCH 32, 9 (val.max.normala 32), MPV 11, 1 (val.max.normala 11), PDV 22, 8 (val.max.normala 18). Multumesc

0 mesaje
995 vizite
Hemoleucograma completa + vitamine/fier
Autor: andreearusu
Postat la data: 10-01-2023

Buna ziua, in urma unui episod de greata si voma avut acum 4 zile si un ciclu abundent care imi vine de 3-4 luni am fost la laborator sa fac cateva amalize sa vad daca nu am anemie sau lipsa de vitamine si mi-au iesit urmatoarele rezultate: Toate restul din hemoleucograma...

0 mesaje
509 vizite
Interpretare analize;Hematii 50 valoare determinata si eritrocite 4.07
Autor: Alexandrra92
Postat la data: 30-08-2022

Analize medicale;hematii si eritrocite valoare anormala. Hematii 50 si eritrocite 4.07. Am 30 de ani si sunt femeie.

0 mesaje
615 vizite
Rezultate hemograma
Autor: JJ99
Postat la data: 23-07-2022

Buna ziua! Am fost miercuri la doctor pentru a depista de ce am dureri/arsuri/mancarimi in zona omoplatului stang. Am fost trimisa sa fac o hemograma si dureaza pana ajung cu rezultatele inapoi la doctor. Singurele doua lucruri care nu au iesit bine au fost concentratia mare de limfocite: 38.20% (ar...

1 mesaje
663 vizite
Monocitoza
Autor: Cristina maria1
Ultimul răspuns: 18-06-2022 14:43, postat de Cristina maria1

Buna ziua, am facut azi o hemolecugrama si monocitele au ieșit 10, 2% normal pana în 9, 5 si mchc 31, 8. În rest totul bine. Momentan sunt la menstruatie si am si o gingivita si o sinuzita cronica. Pot fi astea cauzele monocitozei? Menționez ca acum 2 luni qm...

1 mesaje
1586 vizite
Diabet / Hiv / Analize
Autor: Emil Popescu
Ultimul răspuns: 17-06-2022 22:48, postat de Emil Popescu

Buna ziua am niste nelamuriri la vreo 5 intrebari daca ma puteti ajuta. 1. De la contactarea HIV in cat timp se vad simptomele si care sunt? 2. Cand ai diabet HIV cum se manifesta (mai repede in organism sau)? 3. La hemograma completa se depisteaza HIV? 4.Ce boli depisteaza...

2 mesaje
773 vizite
La o hemograma completa se depisteaza HIV?
Autor: Dan_De
Ultimul răspuns: 14-06-2022 19:08, postat de Dan_De

Simtome HIV la inceput care sunt? La o hemograma completa se depisteaza HIV?

0 mesaje
359 vizite
Hemoleucograma dupa fractura humerus cap si col
Autor: 2na61
Postat la data: 04-06-2022

Buna ziua! Pe data de 29.05.2022 am suferit o fractura humerus proximal cap si col. Dupa 5 saptamani am facut o hemoleucograma cu datele de mai jos. Obisnuiesc sa-mi fac analize de 1-2 ori pe an si nu m-am confruntat cu astfel de rezultate pana acum (am 61 ani). Va...

0 mesaje
647 vizite
Interpretare analize Hemoleucograma completa -Sange
Autor: toNNic
Postat la data: 11-04-2022

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu interpretarea urmatoarelor rezultate. Hemoglobina eritrocitara medie (MCH) Rezultat 33.4 pg INTERVAL BIOLOGIC DE REFERINTA / UM 27 - 32 / pg Indice de distributie a trombocitelor (PDW) : Rezultat 18.5 % INTERVAL BIOLOGIC DE REFERINTA / 11 - 18 / % Multumesc cu stima.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
0 mesaje
816 vizite
Probleme analize
Autor: Mihaela Dandu
Postat la data: 02-04-2022

Buna ziua! Am facut hemoleucograma unde au iesit 2 valori marite. Respectiv MCV- 101, 8 (normal-80-95) si MCH- 33, 9 ( normal 27-32) Ce inseamna asta in contextul in care ma confrunt cu oboseala, dureri de cap, greturi, varsaturi, stare de slabiciune.

0 mesaje
574 vizite
Interpretare HEMOLUCOGRAMA va rog
Autor: Mada
Postat la data: 28-10-2021

Nr leucocite:18, 82(4.10-10.9) Limfocite:12.2(21.60-49.00) Granulocite:81.8(40.20-71.40) Enzinofile:0, 3(0, 60-5, 10) Nr Monocite:1, 02(0, 22-0.63) Nr.granulocite:15.40(1, 50-5, 00) Le am scris pe cele care erau colorate celelalte au ieșit normal...simptome:oboseala,.durere de cap, stari de rau, dureri de oase in tot corpul, durere de spate...ma simt foarte rau

0 mesaje
550 vizite
Buna ziua doresc citirea analizelor
Autor: icevampire
Postat la data: 19-09-2021

Doresc să știu ce am de făcut recomandări Tosoh aia 360 D-dimer 0.18 Troponina 0.02 Hemoleucogramă completa Wbc 8.11 Rbc 4.76 Hgb 13.80 Hct 41.60 MCV 87.40 Mch 29.00 Mchc 33.20 Plt 320.00 Rdw-sd 48.20 Rdw-cv 14.80 Pdw 11.30 Mpv 10.20 P-lcr 25.00 Pct 0.33 Neut# 3.52 Lymph# 3.12 Mono# 0.60 Eo# 0.82 Baso# 0.05 Neut% 43.40 Lymph% 38.50 Mono% 7.40 Eo% 10.10 Baso% 0.60 Nu mă trimiteți la medicul de familie că nu...

0 mesaje
618 vizite
Anemie? - interpretare analize
Autor: Cata02
Postat la data: 19-07-2021

Bună ziua, în urma analizelor, mi. Au ieșit următoarele valori:hemo 11, 6 Nr tromb 129.00 Hematocrit 35 Plachetocrit 0, 14 Care ar putea fi cauza? Exista vreun motiv de îngrijorare maxima?

0 mesaje
980 vizite
Hemoleucograma
Autor: Mihaela Dandu
Postat la data: 13-06-2021

Buna ziua. Am 21 de ani si am efectuat o hemoleucohgrama unde mi ai iesit urmatorele modificate: MCV-101, 2 (80-96) MCH-33, 8 (28-33) RDW-11, 4 (11, 5-14, 5) Ce inseamna asta si daca e grav!

2 mesaje
946 vizite
Ce indică acest rezultat al HLG în contextul descris?
Autor: RodicaRodi
Ultimul răspuns: 23-05-2021 17:04, postat de RodicaRodi

Buna ziua. Aş vrea să întreb despre posibilul diagnostic al mamei mele, 73 ani, normoponderală, activă, fumătoare (doar câteva ţigări pe zi), palpitaţii ocazionale toată viaţa, pentru care nu mai mersese la medic din copilărie. Nu a fost diagnosticată cu boli cronice până acum câtiva ani, când s-a recuperat extrem de...

1 mesaje
699 vizite
Interpretare analize
Autor: AndreeaElenaOana
Ultimul răspuns: 31-03-2021 16:40, postat de clara_p

Buna ziua, Am 37 de ani, femeie, 1.58 cm, 65 kg, am și un copil de 7 ani. Am avut o naștere mai grea, fiind în travaliu peste 14 ore. Aceste analize le-am efectuat deoarece prezint următoarele simptome : oboseală cronică (abia fac față unei zile de muncă, fiind totodată scutită...

4 mesaje
1191 vizite
Va rog interpretare analize Hemograma
Autor: Nastasia Cosmin
Ultimul răspuns: 10-06-2020 10:47, postat de sandybel

Buna ziua, în urma cu 3 săptămâni ma durea gâtul și am descoperit un ganglion mărit. Am fost la medic-ul ORL si dânsul mi-a pus diagnosticul de torticolis si adenopatie latero cervicala bilaterala, în urma căruia mi-a dat să fac și anumite analize. În rezultatul analizelor au ieșit niste valori...

0 mesaje
1403 vizite
Interpretare analize
Autor: belladonnakillz91
Postat la data: 13-05-2020

Buna ziua!In urma unor analize de rutina (sange, urina) facute in luna martie s au confirmat valorile neobisnuite : Hemoleucograma : Neutrofile 39.50 % valorile 42.00 - 77.00 Limfocite 48.10. % Valorile 20.00-44.00 MCV 97.7 (80.1-95.3) Analize urina : Clor seric : 108 ( 98-107 ) Sodiu 132 ml (135-148) 15-hidroxi-vitamina D...

0 mesaje
752 vizite
Interpretare hemograma
Autor: grasuxxl
Postat la data: 04-10-2019

Vreau sa știu dacă hemograma este buna. Leucocite 7. 7-10 Neutrofile. 73.9. 50.80 Eosinofile 1.5. 0-5 Basofile 0.2. 0-2 Limfocite 29.3. 25-50 Monocite 7.3. 2-10 Hematii 4.5. 4.5-6.5 Hemoglobina 15.3.13-17 Hematocrit 44.3. 40-54 Mcv 99. 80-100 Mch. 34. 27-32 Mchc. 34.5. 32-36 Rdw. 10.9. 11-16 Trombocite 183. 150-500 Mpv. 8.8. 6-11 Trombocrit 0.16. .0.15-0.5 Pdw. 15. 11-18 Neutrofile 5.18. 2-7.5 Eosinofile. 0.11. 0-0.5 Limfocite 1.21. 1-4 Basofile. 0.03. 0-0.20 Monocite. 0.51. 0.20-1.00 Ma...

0 mesaje
823 vizite
Cum se interpretează analiza hemograma?
Autor: Andra deea
Postat la data: 25-04-2019

Am făcut astăzi analiza hemograma.Cand m-am uitat la rezultate a apărut fisa iar pe partea stanga scrie leucocite, trombocite etc.;apoi lângă arată rezultatul in um iar ultima coloana conține intervalul de referi ta.Acum dacă rezultatele um se încadrează in intervalele de referință și nu trece peste înseamnă ca u ieșit...

26 mesaje
100090 vizite
pdw marit si mpv scazut
Autor: anamaria munteanu
Ultimul răspuns: 06-03-2019 13:54, postat de Andyarh

Ma numesc Anamaria, am 27 de ani, muncesc 10 ore pe zi, nu beau, nu fumez, nu sufar de boli cronice (inca!). Va rog o lamurire, daca se poate. Am efectuat analizele gratuite si ies din parametri urmatoarele valori: mpv - 4.1 (prea mic) pdw - 18 (prea mare) Mai am si eo...

0 mesaje
951 vizite
Hemoleucograma interpretare
Autor: Andreeavm
Postat la data: 19-02-2019

Barbat, 23 ani. Restul au iesit bine din hemoleucograma. Doar ce este mai jos a depasit valorile. VSH, CRP, FIBRINOGEN iar au iesit in limite normale. Numar eritrocite 5.8mil./µL / 4.3 - 5.7 Hematocrit 50.8% / 39-49 Volum trombocitar mediu {VTM} 13.2fL / 7.4 - 13 *Largimea distributiei trombocitare 19.4fL / 8 - 16.5

0 mesaje
1050 vizite
Hemograma
Autor: RafaelRafaela95
Postat la data: 20-12-2018

Acum 4 luni am facut acelasi analize si au iesit la fel ca astazi. Neutrofile 33.1%, neutrofile 1.84. Si monocite 10.8%... neutrofile este cam scazut..care poate fi cauza si ce pot face mai departe?

0 mesaje
902 vizite
Interpretare hmloleucograma
Autor: iulianacela
Postat la data: 12-12-2018

varsta 42 ani, femeie hemoglobina 7, 3g/dl hematocrit 25% MCV 61fl MCH 17pg MCHC 28, 6 g/dl neutrofile 70, 20% limfocite 21, 40% Multumesc anticipat.

0 mesaje
1106 vizite
Interpretare hemoleucograma
Autor: robocapady
Postat la data: 19-09-2018

Buna seara! fiica mea are 18 ani impliniti si a facut un set de analize care ar arata cam asa: -MCH 31.44 -MPV 10.37 -PCT 0.156 -PDW 18.25 -NEU%-42.90 -EOS%-5.5 -BAS%-0.00 VA MULTUMESC ANTICIPAT

1 mesaje
3770 vizite
Recoltare sange
Autor: AlexandraT
Ultimul răspuns: 03-09-2018 22:39, postat de gigi geti

Buna seara, as dori sa stiu daca pentru analizele de sange Hemoleucograma, VSH, proteina C si HiV trebuie recoltate 4 probe de sange separate?Multumesc

0 mesaje
1061 vizite
Hemoleucograma
Autor: korynna
Postat la data: 11-12-2017

Buna, puteti va rog sa imi interpretati rezultatele: - nr trombociti (PLT) : 148 (150.00-400.00 ) - limfocite % : 40.50 - monocite %: 9.20 Am 37 de ani, nu demult am avut o infectie dentara in os, si in ultima vreme mi-a curs sange din nas aproape zilnic. Multumesc.

26 mesaje
8572 vizite
rezultate hemoleucograma si sumar de urina
Autor: Klimt
Ultimul răspuns: 25-11-2017 21:53, postat de Iliii

Buna ziua, Am facut saptamana trecuta cateva analize si din buletinul de analize rezulta ca unele dintre ele nu se situeaza in parametrii considerati normali.Din pacate, nu am reusit sa obtin pentru saptamana aceasta o programare la medicul de familie si nu stiu daca ar trebui sa ma ingrijoreze sau...

0 mesaje
1081 vizite
Anemie ?
Autor: Codi94
Postat la data: 19-07-2017

Buna ziua.Sora mea a făcut o hemoleucogramă in a 4 a a 5 a zi de menstruație și i au ieșit hemoglobina :11, 6, eritrocitele 4, 2, doctorul in cauza i a spus că hemoglobina nu avea cum să scadă la menstruație.Este adevărat ?din cunoștințele mele mai ales intr o...

0 mesaje
1932 vizite
hemoleucograma
Autor: crismur64
Postat la data: 27-02-2017

buna ziua!un urma unui examen medical mi-au iesit urmatoarele:MCV 105, 0 fl, MCH 36, 1 pg, PLT 141 10^9/l, PCT 0, 138%, PDW 18, 5%, restul sunt in limite normale, va rog sa imi spuneti despre ce este vorba si daca este o urgenta, multumesc!

4 mesaje
8827 vizite
Interpretare rezultate hemoleucograma si biochimie serica
Autor: mmus
Ultimul răspuns: 27-11-2016 17:45, postat de Nikoden

Buna ziua, Avand o stare generala proasta, mi-am facut analize de sange, sumar de urina si exudat faringian la medicul de familie. Rezultatele la sumarul de urina si exudatul faringian sunt in limite normale, in schimb la hemoleucograma si biochimie serica sunt niste valori modificate. Va rog frumos sa-mi spuneti...

0 mesaje
2414 vizite
Interpretare Hemoleucograma cu frontiu
Autor: Rosssa
Postat la data: 26-05-2016

Buna ziua. Rog si eu un medic sa-mi interpreteze urmatoarele analize, pana ajung eu la medicul meu, tinand cont ca am ameteli cand ma aflu in grupuri de oameni sau cand ma ridic din pat, de mulți ani, vreo 10 ani (si vreau sa aflu cauza), vad negru uneori, și am...

3 mesaje
1372 vizite
interpretare analize
Autor: jioana
Ultimul răspuns: 14-04-2016 12:38, postat de clara_p

hemoleucograma : numar leucocite 2, 74 mii/ neutrofil-35, 3 % neutrofil-0, 97 mii/ul Comentariu: leucopenie cu neutropenie. LDL110 Restul analizelor sunt in parametri normali (presupun eu). Va rog frumos sa-mi spuneti cat este de ingrijorator si catre ce specialitate sa ma indrept. Mii de multumiri!

0 mesaje
1263 vizite
hemoleucograma ingrojoratoare?
Autor: dragutav
Postat la data: 08-04-2016

am efectuat hemoleucograma, dar medicul nu s-a uitat peste rezultate si programarea noua este peste 1 luna. va rog daca se poate sa-mi comunicati daca rezultatele sunt sau nu cu probleme. multumesc WBC=11, 40 LYMP= 17, 30 GRAN = 8, 60 GRAN = 75, 30 MCV = 80, 60 MCHC = 36 RDW CV = 14, 70 PCT =...

2 mesaje
4250 vizite
Sa-mi raspunda si mie cineva urgent - largimea distributiei trombocitare
Autor: Emimaaa
Ultimul răspuns: 20-02-2016 18:27, postat de Costy2008

Am largimea distributiei trombocitare 18.8 este grav? Ce am?

1 mesaje
5289 vizite
Monocite crescute
Autor: Cristinnne
Ultimul răspuns: 10-09-2015 17:40, postat de clara_p

Buna seara! un prieten si-a facut o hemoleucograma in urma careia toate analizele au iesit bine, mai putin monocitele care au iesit 20.80 limitele fiind 0.00-9.00 si neutrofilele 40.00 limita minima fiind 50.00. Ar putea fi vorba despre ceva grav? Mentionez ca este barbat si are 26 ani

0 mesaje
4754 vizite
Suspect talasemie-Hemoleucograma bebe 8 luni si 3 saptamani
Autor: AnghelI
Postat la data: 03-05-2015

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu interpretarea urmatoarelor analize efectuate unei fetite de 8 luni si 3 saptamani. Precizez ca analizele i-au fost recoltate la recomandarea Medicului pediatru in urma unui consult de rutina la care a constatat poluare palida a pielii si mucoase uscate, unghii casante. Nr. eritrocite...

0 mesaje
4157 vizite
hemoleucograma
Autor: daruta
Postat la data: 18-03-2015

Băiatul meu, 4 ani a făcut o faringita cu febra 38C, dureri la deglutiţie.A primit azitromicina 3 zile. În analiza de singe:neutrofile 25, 1(30 - 75), limfocite 60, 6(30 - 55), monocite10, 3 (pună la 10), Hb eritrocitara medie 24, 4 (25 - 31), în rest indicii sunt norma după...

1 mesaje
4420 vizite
explicatii analize medicale
Autor: emiliamaria
Ultimul răspuns: 12-02-2015 21:52, postat de clara_p

Va rog sa ma ajutati cu explicatia unor analize de laborator LA O FETITA DE 9 ANI SI 5 LUNI SI LA UN BAIETEL DE 3 ANI SI 1 LUNA HEMOLEUCOGRAMA Val. fetitei VAl. baietelului LEUCOCITE 5.7 10.2 HEMATII 4.4 5.3 HEMOGLOBINA 13.5 13 HEMATOCRIT 41.3 40.8 TROMBOCITE 277 389 MCV 93 77 MCH 30 25 MCHC 33 32 TABLOU...

1 mesaje
11788 vizite
o interpretera a unei hemoleucograme la un bebe de 2 luni
Autor: gianina123
Ultimul răspuns: 11-12-2014 19:09, postat de Dr. Baciu Damian

Buna seara... am aflat acum rezultatale, care sunt si modificate, si daca vede cineva mesajul acesta pana maine, sa ma linisteasca cumva, as fi recunoscatoare. Bebele are laringita si la analiza au iesit urmatoarele care nu se incadreaza, dar nu stiu ce inseamna: MONO # - 2.64 (0-1.0) MONO% - 23.4 (0-10) RBC....

0 mesaje
4617 vizite
interpretare analiza hemoleugrama, biochime
Autor: rusalim
Postat la data: 12-09-2014

gpt/alt-16.1, colesterola hdl-51.4, total-149.6, creatinina serica-0.65, glucoza serica-91.3, sideremie-119.33, trigliceride-63.8 rbc-4.48 hgb-13.7 hct-42.2 mct-94.2 hem-30.6 wbc-7.03 plt-183 mpv-10.9 pdw-13.1

1 mesaje
5026 vizite
Interpretare Hemoleucograma
Autor: mariuspop
Ultimul răspuns: 14-08-2014 16:10, postat de mariuspop

Buna ziua. Am facut de curand niste analize complete, iar la hemoleucograma mi-au iesit 7 valori din 23 in afara limitelor (dar nu cu mult): http://uploadimage.ro/img.php?image=9857_analize20140804_3_cr_of8j.jpg Medicul de familie nu cred a mentionat nimic despre ele, dar as dori sa stiu daca vreunele denota ceva (ca afectiune sau ca stil de viata)....

0 mesaje
4896 vizite
hemoleucograma
Autor: zanazane
Postat la data: 08-08-2014

As dori sa stiu ce semnifica eosinofile% crescute (6, 1%), trombocritul (PCT) crescut (0, 285%) si hemoglobina eritrocitara medie (MCH) scazuta (1, 61fmol), in contextul in care leucocitele (WBC)(8, 21 10^g/l), hematiile (RBC)(5, 00 10^12/l), hemoglobina (HGB)(8, 1 mmol/l), hematocritul (HCT) (40, 3 %), volum mediu eritrocitar (MCV)(81 fl), MCHC...

3 mesaje
16381 vizite
REZULTAT HEMOLEUCOGRAMA-ROG MUL O INTERPRETARE CORECTA
Autor: adina.nuta@yahoo.com
Ultimul răspuns: 17-07-2014 16:01, postat de MARTON

precizez ca am o talasemie minora, am varsta de 35 ani am facut niste analize, iar valorile mi se par foarte mici, precizez ca am pierdut sange cu cateva zile inainte de a recolta, posibil sa influenteze analizele asa mult? sideremie 13.7 monocite 10 hgb 7.7 vsh 1h 25 hct 27.0 vsh 2h 50...

0 mesaje
5103 vizite
hemoleucograma si unele valori sunt modificate
Autor: anna96
Postat la data: 15-07-2014

Buna seara Mi.am facut o hemoleucograma si unele valori sunt modificate : neutrofile segmentare 40.60 % limfocite 42.90 mono 10.90 % Medicul meu de familie este in concediu pana la jumatatatea lunii august si as dori o parere pana ma voi consulta cu acesta. Multumesc

6 mesaje
1830 vizite
rezultat analize sange
Autor: ami_34
Ultimul răspuns: 26-06-2014 15:12, postat de brinzea adina

La analizele efectuate de sotul meu la hemoleucograma au aparut urmatoarele valori modificate numai la unele pe care as dori sa stiu ce indica. MCHC-37, 1g/dl(31, 7-33, 8) MPV-6, 6fL(7, 3-9, 0) Mid#-0, 2(0, 3-0, 8) iar sideremia-46(35-168) si magneziu seric 1, 66 mgdl(1, 80-2, 60)calciu val normale 9, 42(8, 60-10, 30) Timp de 2...

6 mesaje
2038 vizite
Cap, ochi, torace
Autor: menman
Ultimul răspuns: 14-03-2014 09:06, postat de cospreda

O sa descriu in ordine simptomele cum au aparut si la ce stadiu am ajuns, ok. Prima simptoma a fost in felul urmator. 1.cand ma uitam la calculator vedeam liniile si scrisul ondulate si calculatorul il vedeam inclinat un pic in dreapta, scrisul se lasa in jos in partea dreapta...

0 mesaje
1786 vizite
Interpretare hemoleucograma bebe 5 luni
Autor: Lucian 1985
Postat la data: 24-01-2014

Eritrocite 4, 43 Hemoglobina 11, 95g/dL Hematocrit 34, 96% VEM 78, 96 fL HEM 26, 98 pg CHEM 34, 18 g/dL RDW-CV 9, 74% Nr leucocite 13, 56 Neutrofile 43, 36% Nr neutrofile 5, 88 Eozinofile 1, 85% Nr eozinofile 0, 25 Basofile 1, 27% Nr basofile 0, 17 Limfocite 49, 9% Nr limfocite 6, 77 Monocite 3, 62% Nr monocite 0, 49 Nr trombocite 357, 8 VTM 6,...

2 mesaje
2467 vizite
rezulate hemoleucograma, elecrofreza hemoglobin sideremie
Autor: anca popescu
Ultimul răspuns: 29-11-2013 12:06, postat de anca popescu

Buna ziua, Va rog mult sa ma lamuriti ce ar trebuie sa fac in conditiile in care urmatoarele analize au iesit prost: HEMOGLOBINA 9, 56 interval referinta laborator 11, 7-15, 5 HEMATOCRIT 29, 4, interval 34-45 VEM 71, 3 interval 81-100 HEM 23, 2 interval 27-34 RDW-CV 16, 2 interval 11.5-14, 5 SIDEREMIE 28, INTERVAL 37-170 ELECTROFOREZA...

103 subiecte 12 3 Înainte ›