Discuții despre tromboza

17 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
0 mesaje
491 vizite
Tromboza completa de vena cava
Autor: omushtean
Postat la data: 04-03-2019

Caut medic chirurg sau spital ce poate efectua o interventie cu circulatie corporeala. Este necesara si indepartarea unei tumori renale.

2 mesaje
2428 vizite
tromboza venoasa profunda si superficiala - interpretare bilant trombofilic
Autor: RAYSA MIRELA
Ultimul răspuns: 27-02-2019 13:48, postat de Monicutza2008!

Buna seara.Ma numes Sonia, am 24 de ani si in luna iulie am fost diagnosticata cu tromboza venoasa profunda si superficiala la piciorul stang.Am urmat tratament cu Sintrom 4 mg timp de 3 luni dupa care mi-am facut bilantul trombofilic(mutatia factorului II si mutatia factorului V Leiden).Mutatia factorului II nu...

0 mesaje
736 vizite
Trombi organizati fibros in baza preputului
Autor: paul_p
Ultimul răspuns: 05-03-2017 10:07, postat de paul_p

Mi-a aparut cam de circa 2 saptamani niste formatiuni sub pielea preputului, mobile - la inceput am crezut ca sunt bule de grasime (lipom). Am fost la urolog si mi-a zis ca nu sunt bule de grasime, ci sunt trombi venosi organizati fibros (catenoame parca a mai zis), ca niste...

2 mesaje
4791 vizite
Hemoroizi?
Autor: Gabriel.Teodose
Ultimul răspuns: 13-03-2016 13:33, postat de Gabriel.Teodose

sufar (sufeream) de constipatie si datorita faptului ca nu prea consum lichide; uneori, nu de multe ori observam pe hartia igenica cativa stopi de sange, asta dupa ce aveam scaun de consistenta foarte tare; in cateva zile m-am fortat foarte tare sa am scaun, intr-o dimineata dupa ce m-am fortat...

3 mesaje
1858 vizite
Tromboza sau dureri musculare?
Autor: Giu Lia
Ultimul răspuns: 18-12-2015 19:30, postat de Cafea Sanatoasa

Buna ziua! Am si eu o problema.. acum doua saptamani, dupa 1 luna de pauza de purtat tocuri, am exagerat purtand toata noaptea o pereche de sandale cu toc de 15 cm cui si mi am fortat gambele stand cu tocurile pe nisip si pe niste pietre! Dupa 2 zile...

0 mesaje
1795 vizite
tromboza ram venos ochi drept
Autor: elena1972
Postat la data: 22-01-2015

Buna ziua, Am 43 de ani si din august 2014 sufar de o curgere postnazala pe partea dreapta care a fost diagnosticata ba ca sinuzita ba ca rinita cronica. Am urmat tratamente cu ampicilina, antihistaminice, sinupret, klacid, spray nazal cu cortizon si cu sare de mare, ospen, 3 luni.In urma...

0 mesaje
1877 vizite
Arcoxia si Novynette
Autor: artemis16
Postat la data: 03-12-2014

Buna seara, Am 33 ani, urmez un tratament cu Detralex, Arcoxia 90mg si Proctoglyvenol unguent pentru o tromboza hemoroidala. Vreunul din aceste medicamente scad efectul contraceptivului Novynette? Medicul chirurg care mi-a si prescris tratamentul mentionat mai sus, m-a asigurat ca nu scade eficienta insa pe prospectul Arcoxia contraceptivele orale sunt...

81 mesaje
18208 vizite
Gonartroza
Autor: popa dorina
Ultimul răspuns: 28-02-2014 14:39, postat de Dr. Marius Uscatu

Am fost operata de varice la piciorul stg.in 2006 apoi am facut o tromboza cronica in 2007, iar acum la acelasi picior mi s-a descoperit gonartroza la genunchi. as vrea sa-l intreb pe dl dr daca durera pe care o am in spatele genunchiului si pe toata pulpa piciorului sant...

10 mesaje
6611 vizite
Are cineva informatii despre Tien Hsien Liquid
Autor: alexandra.niculescu
Ultimul răspuns: 30-09-2013 16:16, postat de Marotis

Buna ziua, Tatal meu este in varsta de 54 de ani, de o luna este internat si am aflat vestea cea tragica: Suspect de cancer de pancreas cu metastaze pe ficat si tromboza. Momentan face tratament doar pentru tromboza dar pana decid doctorii tratamentul am decis sa incercam si cu...

0 mesaje
1095 vizite
sarcina.aspenter si tromboza??
Autor: bruneta2202
Postat la data: 10-12-2012

fibrinogen 404 lm 200-400 PT INR 1.07 lim 0.7-1.2 LA R 0.95 lim 0.8-1.2 LA2 9.7 lim 30-38s Pc=96% lim 70-130% Ps=55%lim 60-140% AT///=118%lim80-120% pnal global=0, 60cut off0.8 acestea au fost facute la fundenii altele la sanador tip de sangerare sange capilar 2min 36 sec interval 1-4 timp de trombpol partial APTT 28.4 sec 40in terapia anticoagulanta40-80 timp de...

1 mesaje
1598 vizite
tromboza hemoroidala
Autor: ddm
Ultimul răspuns: 11-08-2012 21:41, postat de Casa drhouse

Buna ziua.As dori, daca se poate, sa-mi spuneti daca Ultraproct supozitoare este eficient in tratarea trombozei hemoroidale, in cat timp pot ceda hemoroizii cu acest tratament, si ce alt medicament sub forma de supozitoare mai este indicat pentru acest diagnostic.

0 mesaje
1045 vizite
tromboza venoasa degenerativa
Autor: andrei2001
Postat la data: 05-10-2010

As vrea sa stiu ce tratament se poate aplica pt aceasta boala si daca este necesara operatia si la ce clinici se poate face si daca accepta asigurarea de stat.

5 mesaje
1562 vizite
Tromboza cerebrala-urgent
Autor: RIAJ
Ultimul răspuns: 14-09-2009 14:52, postat de scarface

Buna ziua In luna august a acestui an am fost diagnosticata cu tromboza cerebrala (vena jugulara partea dreapta) si in prezent sunt sub tratament de anticoagulant in urmarirea unui medic neurolog. Am 32 de ani. De doua zile ma doare gatul si infectia a inceput sa coboare pe trahee, iar azi...

4 mesaje
1424 vizite
tromboembolism pulmonar
Autor: angita
Ultimul răspuns: 17-07-2009 19:57, postat de Gaby36

in urma unei interventii chirurgicale, mama mea a facut o tromboza gamba stanga ce nu a fost luata in seama imediat si care a dus la complicatii, mai exact tromboembolism pulmonar grad III. afost tratata cu anticoagulant clexane, apoi trombostop, iar acum urmeaza un tratament cu sintrom.in urma unei tomografii...

5 mesaje
1683 vizite
infarct cerebral datorita trombozei arterelor cerebrale - ce sanse sunt sa isi revina?
Autor: chelluw
Ultimul răspuns: 08-03-2009 11:10, postat de chelluw

Diagnostice secundare; Hiperlipidemia nespecificata ; Epilepsia idiopatica legata de localizarea ( focala, partiala) si sindroame epilptice cu atacuri cu debut localizat fara epilepsie intractabila ; Hipertensiunea esentiala (primara). DIAGNOSTIC FORMULARE LIBERA ;AVC ischemic silvian stang.Stimati DR. rugamintea mea este ca ni sa dat un regim hiposodat hipolipidic si nu stiu ce...

2 mesaje
1233 vizite
Tromboza la nivelul sinusului sigmund si transvers stang
Autor: ellis
Postat la data: 11-08-2008

Buna In data de 11.06 a inceput sa ma doara capul foarte tare. Dupa 2 zile in care am incercat toate analgezicele fara nici un rezultat, am inceput sa vars. Desigur ca m-am speriat si am ajuns la urgenta unde dupa toate analizele si inclusiv tomograf am fost tratata...

5 mesaje
2282 vizite
tromboza de vena porta, cavernom portal, circulatie colaterala, varice esofagiene, htp secundara...
Autor: ayleen
Postat la data: 29-11-2007

buna ziua am fost dg de cca 15 ani cu sindrom mieloproliferativ cr-trombocitemie esentiala, cu htp varice esofagiene cu efractie, multiple infarcte splenice.cu dubla tromboza de vena porta.trombofilie, tratament cu interferon, fraxiparin, propranolol, intrebarea mea ar fi daca in cazul meu este posibil un transplant medular, maduva mea este hipercelulara(90-100%).o...

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.