Diagnostic prin efectele anticoagulantului? | Forumul Medical ROmedic

Diagnostic prin efectele anticoagulantului?

09-03-2009
vandarel
Nu este medic/terapeut
vandarel
In urma unei fracturi dublumaleolare la picorul stang am fost operat si am urmat un tratament cu anticoagulante Fraxiparine. Normal, inainte de tratament aveam degetele de la maini ca niste carnaciori, rosii si chiar vinetii la extremitati. In timpul tratamentului si cateva saptamani dupa degetele imi erau foarte fine, la culoarea normala a pileii si fara senzatia de frig la varfuri.
Tensiunea mea arteriala inainte, in timpul si dupa tratament a fost aproximativ aceeasi 13 / 8.5 deci anticoagulatul nu dilata vasele de sanguine, fluidizeaza sangele; dispare senzatia de frig, roseata. Nu gasesc o explicatie pentru "eleganta" mainilor.
Ce specialist sa consult ?
Multumiri anticipate si sanatate !
4 comentarii
0
10-03-2009, ora 09:09
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Fraxiparina ti-a fost administrata ca anticoagulant pentru profilaxia tulburarilor tromboembolice.Are efect asupra intregii circulatii, si spui ca esti uimit de schimbarea aspectului degetelor.Poate ai o probleme mai veche cardiologica sau circulatorie care necesita si anticoagulant, cred ca in viitor va trebui sa consulti un specialist cardio-vascular si sa-i povestesti ceea ce ne-ai spus noua.Numai bine!
0
10-03-2009, ora 17:23
vandarel
Nu este medic/terapeut
vandarel
Fericiti trebuie sa fie pacientii d-voastra !
Va multumesc foarte mult si va doresc sanatate, sa puteti indruma si alina multa lume; nu aveti nici un/o coleg/a in Bucuresti ?
0
11-03-2009, ora 15:46
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Medicul de familie colaboreaza cu specialistii din zona si cred ca poate orienta mult mai bine decat mine spre un medic bun.
0
11-03-2009, ora 19:52
vandarel
Nu este medic/terapeut
vandarel
Exact acest lucru il vrea si familia mea : un medic de familie, competent, sufletist si care sa colaboreze cu medicii specialisti ! Din aceasta cauza invidiez pacientii d-voastra.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: