dilema: rezultat test de sarcina
va rog sa ma ajutati sa inteleg ceva.am facut un test de sarcina si nu l-am inteles (nu am mai facut).scrie ca daca apar doua linii esti insarcinata.bun.la mine a aparut o linie f bine conturata, adica roz inchis si una mai pala, un roz mai deschis.am facut testul dupa 7zile de la intarzierea menstruatiei.sunt sau nu insarcinata?in cazul in care as fi, ce as putea sa fac?nu am facut niciodata chiuretaj.merci mult!
7 comentarii
Amandoua liniile ar trebui sa fie bine conturate, clare.Mai incearca sa faci un test de sarcina saptamana viitoare si cumpara-ti un alt tip de test.
Daca citesti pe prospect, testul trebuie facut dimineatza. Pui testul in prima urina, si astepti putin dupa ce pui testul in urina
nu neaparat.depinde de test.acesta , pe care l-am folosit, era ptr orice moment al zilei.am facut testul dupa a 7 -a zi de intarziere si a 16-a de la ultimul contact.il voi repeta.multumesc de raspunsuri!
Pentru putin, te ajut cu placere cu ce stiu.
uffff.am repetat testul.si sunt.ce pot face acum, in afara de chiuretaj?am 22 de zile de sarcina.am deja 3 copii.
Nu poti face nimic altceva decat chiuretaj.Nu va fi dificil caci este o varsta mica a sarcinii. Dupa iti poti monta un sterilet pe 8 ani si-ti iei de-o grija.
am o neclaritate.e normal ca dupa un chiuretaj sa fie doar cateva picaturi.iar dupa o saptamana sa se declanseze ciclul normal...sau chiar mai abundent?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Postinor 2 la 5 ore dupa sex neprotejat. E posibil sa fiu insarcinata?
- 2Poate fi vorba de sarcina?
- 7exista posibilitatea sa raman gravida?
- 6nu reusesc sa concep un bebe!
- 9posibil gravida am nevoie de un sfat bun va rog
- 3sunt sau nu insarcinata
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 1oare sunt insarcinata?
- 7O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
- 4Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 3sarcina la o saptamana dupa ciclu?
- 0E posibil sa fiu gravida?
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 3Ajutor s-a rupt prezervativul si nu am luat pastila !!!!
- 14Posibila sarcina?
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
- 0Testul de sarcina îți arată că ai cancer la testicule dacă iese pozitiv?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina