dinti galbeni de cand eram mic
Am si eu o problema cu dintii care au o culoare galben-maronie.. Trebuie sa consult un medic stomatolog??? In prezent am 16 ani dar aceasta problema o am de cand eram mic. Am probleme si cu dintii curbati dar port aparat dentar si sper sa se rezolve. Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu culoarea dintilor mei?
Va multumesc mult!!!
Va multumesc mult!!!
3 comentarii
AM 20 DE ANI SI AM DE MULT TIMP PROBLEME CU DINTI.AS VREA SA FIE MAI ALBI.EXISTA METODE NATURISTE PENTRU ALBIREA DINTILOR?AM AUZIT CA BICARBONATUL DE SODIU ESTE BUN, DAR IMI E FRICA SA INCERC PENTRU CA AM VREAO 4 PLOMBE SI NU AS VREA SA IMI CADA.
Buna catalinakaty! Sa stii ca daca te speli pe dinti cu bicarbonat de sodiu sau cu sare de bucatarie nu este foarte diferit de periajul cu pasta de dinti. Sa nu exageram totusi, acest periaj cu bicarbonat sau sare se va face o singura data pe saptamana pentru ca altfel iti afecteaza gingiile. Acest tip de periaj iti curata dintii foarte bine si astfel ei pot sa devina putin mai albi. Nu are insa rezultate similare cu gelul de albire care actioneaza in interiorul smaltului, albeste dintii dar iti si ataca smaltul care va deveni poros si friabil, vulnerabil la carii si se va colora mai repede. Din aceste motive nu iti recomand albirea cu geluri speciale, cred ca ar fi bine sa te multumesti cu ce obtii din periajul cu bicarbonat sau sare. Numai bine!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 2am 14 ani, 1.48 inaltime si 36 de kg.. vreau sa ma ingras 2 kg
- 3unde gasesc un dermato-venerolog??
- 3fiica mea in varsta de 11 ani are probleme cu auzul
- 716 ani, sex neprotejat, menstruatie neregulata
- 5dupa ce am urinat mi-au curs si cateva picaturi de sange
- 3analize de sange... aslo 800
- 3medicul ii spusese mamei ca nu mai sunt virgina.. e din cauza ob-urilor?
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 3am 17 ani... cum sa ma ingras?
- 4Mancarime si usturime in zona genitala
- 10Care este varsta potrivita pentru a-ti incepe viata sexuala?
- 4cum as putea sa ma vindec de infectia urinara?
- 4zona vaginala... scurgeri si miros neplacut
- 7Ma doare testicolul stang
- 0Nu prea reuseste sa tuseasca singur...
- 1Adolescent 15 ani nodul sub brat
- 5Probleme între adolescenţi si parinti
- 3Problema psihica.
Mai multe informații despre: Adolescentul Dintii ingalbeniti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: