Discomfort abdominal in zona buricului, cate odata si in partea dreapta sub coaste!

14-10-2016
ionut@21
Nu este medic/terapeut
ionut@21
Buna seara!De ceva timp mai exact de vreo 3 luni am un discomfort abdominal aproape in fiecare zi si o jena in partea dreapta sub coasta catre buric.Am facut de 3 ori analizele la sange in locuri diferite toate au fost bune, am facut 4 ecografe abdominale la doctori diferiti, toate organele sunt bine nici un fel de problema.Acum 1 luna am facut si o raza cu bariu la stomac la un aparat nou adus si performant deoarece imi este frica de endoscopie si nici la stomac nu a iesit nimic in afara unui stomac alungit.Chiar nu inteleg ce sa am de persista aceasta stare pe care o am si odata cu acest discomfort am si senzatia de gol in stomac de parca imi vine sa vomit dar nu am vomitat deloc.Cu colonul nu cred ca se pune problema sa am.ceva pt ca am un tranzit bun fara probleme.Nu stiu ce ar putea fii, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat va rog!Mentionez ca acum nu sunt in tara sunt plecat si acelasi discomfort abdominal si stare de gol in stomac le am in continuare!
2 comentarii
0
14-10-2016, ora 13:19
Dr. Chiriac Stefan
Gastroenterologie, Iasi
Dr. Chiriac Stefan
Buna ziua, intai trebuie sa ne asiguram ca nu prezentati factori de risc suplimentari, precum anemia, scaderea ponderala. Este important daca simptomele apar noaptea, daca va trezesc din somn sau daca le aveti doar in timpul zilei. Apoi varsta Dvs poate reprezenta inca o indicatie pentru explorari suplimentare. Este posibil ca jena pe care o aveti sa fie cauzata de o intindere musculara, dar pentru a stabili cu exactitate acest lucru va recomand sa va dresati unui medic gastroenterolog.
0
14-10-2016, ora 19:04
ionut@21
Nu este medic/terapeut
ionut@21
Am 24 de ani, acest discomfort apare dupa prima masa si tine pana seara, nu ma doare doar ma deranjeaza este suportabil dar momentan sunt plecat din tara si nu pot consulta un medic!Noaptea in general radieaza catre coasta dreapta, aceasta stare de discomfort abdominal as putea sa o descriu ca atunci cand ai febra musculara la abdomen si simt un gol in stomac dar nu vomit.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Suplimentarea cu enzime digestive în cazul abuzului alimentar
  • Durerea de burtă
  •