Disfunctie erectilă ! Putin ajutor... | Forumul Medical ROmedic

Disfunctie erectilă ! Putin ajutor...

05-05-2021
Marian0207
Nu este medic/terapeut
Marian0207
Buna ziua, o sa fiu direct si succint.
Sunt student am 22 de ani, am avut o viata destul de dificila, am patit multe, am inceput sa muncesc la 16 ani pana in prezent, am avut si stari de anxietate, nopti nedormite, fumat si un stil de viata haotic.
Dar am alta problema, problema cu erectia care s-a instalat acum cateva luni.
Abia iesisem dintr-o relatie de 3 ani jumatate in care ma si masturbam dar faceam si sex destul de regulat, cam o data la 2-3 zile, eram foarte activ si aveam erectii de durata si foarte bune, iar cu ea a fost ultima partida cu adevarat buna.Imediat ce am iesit din relatie am suferit putin, am avut momente de declin...
Dupa o luna am inceput sa vorbesc cu o femeie de 32 ani care avea copii si soţ acasa, ea era tipul ala de femeie care cauta aventuri cu baieti tineri, eu am inceput sa ma simt extrem de prost fiindca stiam ca nu e ok ce fac. Vorbeam tot felul de chestii cu ea in special legate de sex si pana la urma am rupt legatura fiindca ma simteam rau fizic din cauza asta, a mai trecut o vreme am inceput sa vorbesc cu o tipa, nimic, ma excitam putin si gata, ramaneam fara erectie, incepeam sa devin extrem de frustrat si au revenit starile de anxietate. Si cu orice fata am incercat nu am reusit sa fac mai nimic.
Ce e foarte ciudat e ca am fost la escorte si acolo a fost mai bine sa fiu sincer
1 comentarii
0
05-05-2021, ora 17:06
Marian0207
Nu este medic/terapeut
Marian0207
Continuarea textului
Am luat pastile maraton la nevoie dar ajuta destul de putin. Nu stiu daca e ceva fizic sau psihic ( legat de psihic am inceput sa ma simt mai bine dupa o anxietate urata avuta la 19 ani ). Fizic in general nu prea ma simt bine, sunt obosit, ametit si molesit.

Acum vorbesc cu o tipa si i-am explicat totul, ce probleme am si ea a zis ca ma intelege. Am dormit cu ea de 2 ori, am avut o semi erectie dar nu suficienta, o simt ca ea vrea dar nu prea pot.Eu unul am incredere in mine dar probabil exista ceva si eu nu stiu, va rog ce pareri aveti?...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: