DIstonie neurovegetativa sau altceva ?

08-03-2012
dog4life
Nu este medic/terapeut
dog4life
buna ziua, de 5 luni de zile ma confrunt cu o problema mare, am permanent niste senzatii ca aerul, ar fi sarac in oxigen, si totodata ca intra prea mult deodata si parca mi se opreste undeva in gat, simt nevoia sa imi astup o nara sau sa respir intr-o punga de hartie sau ceva de genul ca sa simt respiratia, si am incercat sa imi zic ca e doar o senzatie etc, si sa o ignor dar a devenit din ce in ce mai groaznica si a inceput sa mi se intensifice si nodul din gat care e mai mult ca o stransoare si la un mom dat am simtit cum mi se umfla asa capul parca si mi s-au inclestat mainile pt 2 minute, stomacul imi sarea parca in piept, si am fost la spital mi-au facut tote analizele e totul ok calciu ionic este putin peste limita inferioara si de atunci am aceste stari in continuu si simt ca ma sufoc si imi amortesc mainile, pana la urma devinea tat de rau ca ma panichez si mi se inclesteqqza de tot mainile si simt ca ma sufoc, nu stiu ce sa mai fac doctorii spun ca sunt sanatos tun ca respir perfect, de mic insa am fost diagnosticat cu distonie nerovegetativa de la 13 ani sa fie asta cauza ?
1 comentarii
0
08-03-2012, ora 12:07
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Da, e pe fond psihic. Ti-ar prinde bine cateva sedinte de psihoterapie sa te invete un psiholog cum sa stapanesti aceste atacuri de panica. Oricat de "fizice" par simptomele, ele sunt pur psihic cauzate.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul