doritor caut inca raspuns
D le doctor nu am primit nimic pe adresa de mail ori pe un subeict de forum deschis nimic de la dvs...internetul e mare se pierd multe informatii...rezumat:21 de ani fost fumator de o saptamana timp de 2 ani a 7-8 tigari pe zi problema glanda salivara...intitial am crezut k e o carnita api mi-am dat seama ca era mai umflata pe partea dreapta si cu niste pete alburii pe ea...cand am vazut si petele alea alburii dat fiind si fumatul va dati seama k am intrat in panica...Am fost la un medic Orl la spitalul colentina care mi-a spus ca nu vede nimic anormal la mine fara sa imi spuna daca e normal sau nu si de ce e o glanda salivara mai mare si ce e cu petele acelea alburii...Pt a nu va mai incarca contul de mail daca aveti bunavointa dati un click pe acest link http://img19.imageshack.us/gal.php g vederecentrala.jpg sau il copiati in bara de lucru cu adrese si acolo sunt 4 poze care pot fi accesate doua cu problema doua cu ce e normal.mentionez ca simt umflata si cand trec cu limba pe acolo in timp ce in partea cealalta nimic... Va multumesc antivipat cu inca multa teama astept raspuns. PS Tigarile nu aduc nimic bun numai gauri in buget spaime si nelinisti.
1 comentarii
va recomand sa mergeti la o clinica Oro- maxilo- faciala este de domeniul lor
Alte subiecte recente din această secțiune: