DSA
Buna ziua
va rog sa ma sprijiniti in rezolvarea unei probleme: micutul meu a fost diagnosticat cu DSA TIP OS.. Medicul mi-a spus ca va trebui sa il supraveghem pentru a vedea daca e cazul de interventie.. acum are 5 mm..Tot el m-a indrumat sa imi fac dosar de handicap sa mai stau cu el 1 an acasa(acum sunt in crestere copil).. stie cineva se poate face acest lucru? ce grad de handicap va fi?
multumesc
va rog sa ma sprijiniti in rezolvarea unei probleme: micutul meu a fost diagnosticat cu DSA TIP OS.. Medicul mi-a spus ca va trebui sa il supraveghem pentru a vedea daca e cazul de interventie.. acum are 5 mm..Tot el m-a indrumat sa imi fac dosar de handicap sa mai stau cu el 1 an acasa(acum sunt in crestere copil).. stie cineva se poate face acest lucru? ce grad de handicap va fi?
multumesc
1 comentarii
Dacă sunteţi din Bucureşti, informaţi-vă de la sursă: str. Hambarului nr 6, în apropierea Stadionului Naţional.
Dacă sunteţi din altă parte, interesaţi-vă mai întâi unde este Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială din judeţul dv şi întrebaţi acolo.
Dacă sunteţi din altă parte, interesaţi-vă mai întâi unde este Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială din judeţul dv şi întrebaţi acolo.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Palpitații, tensiune ușor crescută și o stare foarte ușoară de amețeală constantă
- 1Probleme cardiace sau probleme ale sistemului nervos?
- 0Soft holter
- 0Subdenivelare ST in panta la testul de efort
- 0Durere in spate și piept
- 2Tensiune la efort
- 2Insuficienta cardiaca
- 1Problema cardio
- 2Puls foarte mare
- 1De cateva zile am bataile inimii foarte mari