Duloxetina/Cymbalta pentru anxietate TOC

30-01-2024
marius2610
Nu este medic/terapeut
marius2610
Bună ziua! Sufăr de tulburare obsesiv compulsivă și anxietate de aproape 2 ani! Am făcut testul genetic Genomind și acum dl dr mi a prescris Duloxetina 30 mg primele 2 săptămâni după să măresc la. 60mg. Ce părere aveți despre acest medicament? În cat timp își va face efectul? Mai aveam o opțiune seroxatul dar la acesta testul indică ca voi avea efecte adverse
4 comentarii
0
30-01-2024, ora 13:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. In 2-4 saptamani, ca la orice antidepresiv. Efectul pe toc se va vedea in timp.
Intrati si mai discutati cu pacientii cu toc pe forum, pe topicul Grup de suport pentru toc.
0
31-01-2024, ora 07:21
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Urmărește orice schimbare de dispoziție și vei vedea că începe să-și facă efectul. În funcțiile de caracteristicile individuale vei simți schimbare după 2 până la 4 săptămâni.

Dacă după 4 săptămâni de la începerea tratamentului nu se observă ameliorări ale simptomelor, vorbești cu medicul care poate dispune creșterea dozei sau prescrierea unui alternative de medicament.
0
06-02-2024, ora 07:21
marius2610
Nu este medic/terapeut
marius2610
Am avut o zi în care m am simțit bine după iar a revenit anxietatea. Ce credeți ca ar putea fi? Trebuie mărită doza? Momentan iau 30 mg de duloxetina. Menționez ca a trecut abia o săptămână de când iau tratamentul
0
06-02-2024, ora 09:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
In prima luna de tratament simptomele se pot inrautati. Cresteti cum a zis dr. In paralel poate v-a dat o benzodiazepina pentru a face fata mai usor efectelor secundare.
Adaugă un comentariu / răspuns