durere articulatie cot drept

Durerea intial a fost localizata intr-un punct in articulatia cotului drept. Simteam cotul blocat in timpul noptii si dureros la prima miscare dupa cateva ore de nefolosire si repaus al mainii. A inceput dupa un efort prelungit in urma cu 3 luni. Are intensitate mare la rotirea mainii din cot, in anumite pozitii. Dupa 2 zile de protejare, durerea scade ca intensitate, punctul dureros ramane insa la apasare. Chiar suprafata lui, a devenit mult mai mare dupa o infiltratie cu xilina(?), la care am renuntat. Suprafata este cea care vine in contact cu masa, cand pui cotul pe masa.
Doare toata mana cand o intind drept, sau dupa efort, cand inchid pumnul. Dupa repaus/nefolosire a mainii la carat sau sprijin, mobilitatea palmei este ok si nu mai doare la inchiderea pumnului. Punctul/suprafata dureroasa la apasare insa ramane.
Am luat pastile indicate proceselor inflamatorii si reumatisme in articulatii, insa fara nici un efect. Acestea au fost indicate de medici. Dintre aceste: Voltaren rapid, movalis, midocalm; unguente diclac, ibuprofen si voltaren. In prezent fac doar bai locale cu sare de Bazna si sare sulfo-iodata si diclac, care imi da senzatia ca reduc durerile.
Ma puteti ajuta cu un sfat, sa rezolv problema durerilor mele? Multumesc din suflet.
Doare toata mana cand o intind drept, sau dupa efort, cand inchid pumnul. Dupa repaus/nefolosire a mainii la carat sau sprijin, mobilitatea palmei este ok si nu mai doare la inchiderea pumnului. Punctul/suprafata dureroasa la apasare insa ramane.
Am luat pastile indicate proceselor inflamatorii si reumatisme in articulatii, insa fara nici un efect. Acestea au fost indicate de medici. Dintre aceste: Voltaren rapid, movalis, midocalm; unguente diclac, ibuprofen si voltaren. In prezent fac doar bai locale cu sare de Bazna si sare sulfo-iodata si diclac, care imi da senzatia ca reduc durerile.
Ma puteti ajuta cu un sfat, sa rezolv problema durerilor mele? Multumesc din suflet.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: