Durere articulatie picioare.

05-06-2020
Mihaela Dandu
Nu este medic/terapeut
Mihaela Dandu
Buna ziua! Am 19 ani, I, 69 inaltimea si 49 de kg. Pana acum 3 luni practicam sportul foarte des, alergand mult. De cand am devenit statica, au aparut niste dureri de solduri, localizate la incheietura picioarelor in partea de sus a bazinului in sensul ca daca vreau sa imi pun piciorul peste picior, ma doare in partea laterala. Aceeasi durere apare si daca apas in zona laterala a bazinului sau daca ridic in lateral picioarele. Observ ca dispare daca stau si nu fac prea multa miscare. Pot sa umblu normal, durerile acestea apar doar la anumite miscari si sunt niste dureri suportabile.
De asemenea, observ ca daca incep si fac niste exercitii, la inceput ma doare si apoi facand in continuare, durerea scade spre deloc iar apoi apare iarasi la anumite miscari. Poate fi ceva grav cum ar fi cancer?
4 comentarii
1
06-06-2020, ora 09:22
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Cu siguranta organismul D-voastra a fost supra-solicitat fizic (efort excesiv), iar acum se vad consecintele.
Poate fi o problema pur musculara, dar poate fi si o problema articulara, vertebrala lombara sau multe altele provocate de supra-solicitare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
06-06-2020, ora 10:08
Mihaela Dandu
Nu este medic/terapeut
Mihaela Dandu
Multumesc frumos pentru raspuns! Intr-adevar si inaite faceam mult sport, mergand la sala. Ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca am si slabit in perioada aceasta undeva la 5 kg. Am facut niste analize de sange unde totul a iesit bine, un eco si rmn abdominal cat si o radiografie la coloana, deoarece aveam niste dureri in partea de jos a spatelui, care apareau cand ma plimbam sau indoiam. Dupa ce a aparut aceasta durere, la o saptamana-doua au aparut si cele de la bazin, cu picioarele. Imi e frica ca intr-adevar ar putea fi ceva grav mai ales ca am tot dat cu tot felul de geluri si nimic nu a functionat. Iar in legatura cu mancatul, observ ca desi am inceput sa mananc mai bine acum, am impresia ca nu se pune nimic pe mine.
0
07-06-2020, ora 08:51
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Nu inteleg ce legatura au "gelurile" cu suferinta descrisa de D-voastra.
Gelurile nu patrund decat sub un milimetru in piele, deci pot influenta doar tegumentul (pielea).
Gelurile nu pot influenta structuri profunde (articulatii, muschi, nervi etc).
In privinta legaturii dintre alimentatie si greutatea corporala, puteti incepe printr-un consult la specialistul in boli interne sau in boli de nutritie (diabetolog).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
07-06-2020, ora 10:17
Mihaela Dandu
Nu este medic/terapeut
Mihaela Dandu
Multumesc frumos pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: