durere calcai
Buna ziua ! Am 154 cm si 60 kg.De aproape un an am dureri de calcaie si pe partea exterioara a talpii in special dimineata cand fac primii pasi, nici nu pot sa calc pe talpa, durerea e mai mult la piciorul stang.Dupa ce fac cativa pasi, durerea incepe sa dispara.De fiecare data cand incep sa merg dupa ce am stat in repaus, patesc la fel, am dureri de talpa.Cam de doua luni aceste dureri au inceput sa persiste si cand stau in repaus, dureri care inainte dispareau cand ma asezam.Va multumesc mult !
3 comentarii
Buna ziua!
Cu mare probabilitate este vorba despre o aponevrozita plantara (fasceita) de supra-solicitare (greutate excesiva, efort fizic exagerat).
Prin urmare, singura solutie logica este tratarea cauzei: renuntati la kilogramele in exces si reduceti drastic efortul fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre o aponevrozita plantara (fasceita) de supra-solicitare (greutate excesiva, efort fizic exagerat).
Prin urmare, singura solutie logica este tratarea cauzei: renuntati la kilogramele in exces si reduceti drastic efortul fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Luati un bilet de trimitere la ortopedie de la medicul de familie si va veti lamuri asupra problemei si ce e de facut. Sa purtati o incaltaminte comoda.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dureri de umar, sold si calcai
- 11Intepatura in talpa cu un cui ruginit
- 9interpretare diagnostic
- 1Durere in talpa
- 3Durere in talpa
- 5Am senzatia ca imi ard talpile picioarelor.
- 6Sport in fiecare zi.. durere in talpa si glezna
- 17Durere la calcai (exact mai sus cu un deget)
- 3Dureri la calcai dupa o perioada indelungata de repaus
- 3durere de talpa si calcai la fetita de 10 ani
- 14durere talpa
- 7dureri de calcaie de ceva timp
- 2Durere in talpa dupa o perioada de mers
- 1Durere de picioare
- 1Jena si durere in talpa stanga la incaltamintea noua
- 3Durere insuportabilă de călcâie
- 2Arsuri ale talpilor picioarelor si amorteli degete picioare
- 1Durere, usturime și roșeală în tălpi după piscină...copil 11 ani
Mai multe informații despre: durerea de calcaie dureri in talpa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: