durere calcai
Buna ziua ! Am 154 cm si 60 kg.De aproape un an am dureri de calcaie si pe partea exterioara a talpii in special dimineata cand fac primii pasi, nici nu pot sa calc pe talpa, durerea e mai mult la piciorul stang.Dupa ce fac cativa pasi, durerea incepe sa dispara.De fiecare data cand incep sa merg dupa ce am stat in repaus, patesc la fel, am dureri de talpa.Cam de doua luni aceste dureri au inceput sa persiste si cand stau in repaus, dureri care inainte dispareau cand ma asezam.Va multumesc mult !
3 comentarii
Buna ziua!
Cu mare probabilitate este vorba despre o aponevrozita plantara (fasceita) de supra-solicitare (greutate excesiva, efort fizic exagerat).
Prin urmare, singura solutie logica este tratarea cauzei: renuntati la kilogramele in exces si reduceti drastic efortul fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre o aponevrozita plantara (fasceita) de supra-solicitare (greutate excesiva, efort fizic exagerat).
Prin urmare, singura solutie logica este tratarea cauzei: renuntati la kilogramele in exces si reduceti drastic efortul fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Luati un bilet de trimitere la ortopedie de la medicul de familie si va veti lamuri asupra problemei si ce e de facut. Sa purtati o incaltaminte comoda.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50picioare umflate mai ales daca stau unde este cald
- 9dureri de umar, sold si calcai
- 129durere de calcaie
- 12Dureri de calcai, unghii incarnate, monturi
- 76durere si umflatura a labei piciorului stang
- 17Dureri la calcaie
- 21durere talpa picior drept
- 7durere calcaie+Hallux Limitus (?)
- 5durere in talpa si calcai
- 17Durere la calcai (exact mai sus cu un deget)
- 19Durere deasupra calcaiului in mers
- 3durere de calcai
- 1durere calcii
- 3durere de talpa si calcai la fetita de 10 ani
- 14durere talpa
- 3zone rosii dureroase in talpa
- 7Dureri inghinale si in talpa piciorului
- 6durere de talpi
- 4Dureri de calcaneu
- 1Durere intensa in zona tendonului
Mai multe informații despre: durerea de calcaie dureri in talpa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: