durere calcai
Buna ziua ! Am 154 cm si 60 kg.De aproape un an am dureri de calcaie si pe partea exterioara a talpii in special dimineata cand fac primii pasi, nici nu pot sa calc pe talpa, durerea e mai mult la piciorul stang.Dupa ce fac cativa pasi, durerea incepe sa dispara.De fiecare data cand incep sa merg dupa ce am stat in repaus, patesc la fel, am dureri de talpa.Cam de doua luni aceste dureri au inceput sa persiste si cand stau in repaus, dureri care inainte dispareau cand ma asezam.Va multumesc mult !
3 comentarii
Buna ziua!
Cu mare probabilitate este vorba despre o aponevrozita plantara (fasceita) de supra-solicitare (greutate excesiva, efort fizic exagerat).
Prin urmare, singura solutie logica este tratarea cauzei: renuntati la kilogramele in exces si reduceti drastic efortul fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre o aponevrozita plantara (fasceita) de supra-solicitare (greutate excesiva, efort fizic exagerat).
Prin urmare, singura solutie logica este tratarea cauzei: renuntati la kilogramele in exces si reduceti drastic efortul fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Luati un bilet de trimitere la ortopedie de la medicul de familie si va veti lamuri asupra problemei si ce e de facut. Sa purtati o incaltaminte comoda.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33De aproximativ o saptamina am o durere persistenta la calcaii
- 17Dureri la calcaie
- 4Dureri calcaneu
- 5baiat de 12 ani are dureri la calcaiul drept, durerea urcand in sus
- 10durere de calcai
- 0Durere de la talpa prelungita catre genunchi
- 22Are dureri puternice in talpile picioarelor si arsuri
- 1durere de calcai
- 3Durere picior drept talpa
- 3Durere de calcai
- 1calcai umflat si dureros