Durere cap de la frig si de la aer conditionat
buna seara,
dnu0le dr, am o intrebare la dvs, am dureri f puternice, pe timpul verii la birou cand este aer conditionat, nu neaparat sa bata spre mine, cand este racita incaperea, ma doare capul f f tare, in zon sinusrilor, o durere de nu ma mai pot concentra absolut deloc, la fel se intampla la curent, sa la frigul de afara. Mentionez ca am sinuzita, pe care m tratat-o de mai multe ori cu sinupret pastile, si paracetamol sinus la nevoie.Dupa ce am nascut baietelul m avut o raceaa f puternica, cu nas infundat si febra, la rec dr am luat antibiotic, si la cateva zile mi-a curs din nas, un lichid galbui din nara stanga. Si in momentul de fata daca racesc mi se infunda nasul tare, am si o rinita pe care o duc pe picoare de multa vreme.Ce as putea sa fac ptr aceasta sinuzita sa nu ma mai chinuie in halul asta?
Multumesc !
dnu0le dr, am o intrebare la dvs, am dureri f puternice, pe timpul verii la birou cand este aer conditionat, nu neaparat sa bata spre mine, cand este racita incaperea, ma doare capul f f tare, in zon sinusrilor, o durere de nu ma mai pot concentra absolut deloc, la fel se intampla la curent, sa la frigul de afara. Mentionez ca am sinuzita, pe care m tratat-o de mai multe ori cu sinupret pastile, si paracetamol sinus la nevoie.Dupa ce am nascut baietelul m avut o raceaa f puternica, cu nas infundat si febra, la rec dr am luat antibiotic, si la cateva zile mi-a curs din nas, un lichid galbui din nara stanga. Si in momentul de fata daca racesc mi se infunda nasul tare, am si o rinita pe care o duc pe picoare de multa vreme.Ce as putea sa fac ptr aceasta sinuzita sa nu ma mai chinuie in halul asta?
Multumesc !
2 comentarii
1. sinuzita necesita confirmare radiologica sau CT ca sa stiti ce fel de sinuzita este si cum se trateaza corect
pe forum gasiti mii de sfaturi ce si cum se fac tratamentele local
2 durerile de cap pot fi de la cervicoartroza sau de la probleme neurologice care trebuie investigate separat
pe forum gasiti mii de sfaturi ce si cum se fac tratamentele local
2 durerile de cap pot fi de la cervicoartroza sau de la probleme neurologice care trebuie investigate separat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am simtit in zona coapsei o parte amortita...
- 4durere de cap
- 3dureri de cap si stare de slabiciune
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 3Durere suspecta, care revine...
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 5Tulburari de vedere, apoi dureri de cap partea stanga.
- 5de cativa ani am dureri frecvente de cap in partea dreapta
- 19Frunte si tample umflate
- 5dureri de cap si gat
- 5lipsa pneumatizarii sinusurilor frontale are legatura cu durerea de cap?
- 3Stare de rau in tot corpul
- 6Candida bucala intestinala.. de vreo patru saptamani
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 2dureri de cap si ameteli
- 2Miopia si durerile de cap
- 1Dureri de cap si sangerari nazale
- 0Durere de cap cand ma misc
- 0Durere, amețeli, viata cotidiana afectata
Mai multe informații despre: Durerea de cap aerul conditionat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: