Durere cap de la frig si de la aer conditionat
buna seara,
dnu0le dr, am o intrebare la dvs, am dureri f puternice, pe timpul verii la birou cand este aer conditionat, nu neaparat sa bata spre mine, cand este racita incaperea, ma doare capul f f tare, in zon sinusrilor, o durere de nu ma mai pot concentra absolut deloc, la fel se intampla la curent, sa la frigul de afara. Mentionez ca am sinuzita, pe care m tratat-o de mai multe ori cu sinupret pastile, si paracetamol sinus la nevoie.Dupa ce am nascut baietelul m avut o raceaa f puternica, cu nas infundat si febra, la rec dr am luat antibiotic, si la cateva zile mi-a curs din nas, un lichid galbui din nara stanga. Si in momentul de fata daca racesc mi se infunda nasul tare, am si o rinita pe care o duc pe picoare de multa vreme.Ce as putea sa fac ptr aceasta sinuzita sa nu ma mai chinuie in halul asta?
Multumesc !
dnu0le dr, am o intrebare la dvs, am dureri f puternice, pe timpul verii la birou cand este aer conditionat, nu neaparat sa bata spre mine, cand este racita incaperea, ma doare capul f f tare, in zon sinusrilor, o durere de nu ma mai pot concentra absolut deloc, la fel se intampla la curent, sa la frigul de afara. Mentionez ca am sinuzita, pe care m tratat-o de mai multe ori cu sinupret pastile, si paracetamol sinus la nevoie.Dupa ce am nascut baietelul m avut o raceaa f puternica, cu nas infundat si febra, la rec dr am luat antibiotic, si la cateva zile mi-a curs din nas, un lichid galbui din nara stanga. Si in momentul de fata daca racesc mi se infunda nasul tare, am si o rinita pe care o duc pe picoare de multa vreme.Ce as putea sa fac ptr aceasta sinuzita sa nu ma mai chinuie in halul asta?
Multumesc !
2 comentarii
1. sinuzita necesita confirmare radiologica sau CT ca sa stiti ce fel de sinuzita este si cum se trateaza corect
pe forum gasiti mii de sfaturi ce si cum se fac tratamentele local
2 durerile de cap pot fi de la cervicoartroza sau de la probleme neurologice care trebuie investigate separat
pe forum gasiti mii de sfaturi ce si cum se fac tratamentele local
2 durerile de cap pot fi de la cervicoartroza sau de la probleme neurologice care trebuie investigate separat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 4Dureri de cap intre ochi si spre fundul ochilor, doar in zona sinusala...
- 3Durere suspecta, care revine...
- 7sinuzita, deviatie de sept, dureri de cap, urechi infundate
- 4am avut dureri groaznice de cap.. sunt momente cand ma doare mai rau decat de obicei
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 1Durere cap rahianestezie
- 15Dureri de cap
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 0durere de cap
- 1Dureri de cap
- 4problema cu orgasmul... durerea de cap
- 2dureri de cap si ameteli
- 14de mai bine de 15 ani sufar de migrene!
- 9Singurul diagnostic
- 2dureri, usturime in git, febra
- 0Dureri de cap
- 0Durere de cap când tușesc
- 0Durere, amețeli, viata cotidiana afectata
- 1Dureri de cap, varsaturi repetate, frisoane, nu mai suportam nici lumina de afara
Mai multe informații despre: Durerea de cap aerul conditionat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: