Durere de genunchi
Buna ziua. Am 20 ani, sunt practicant de dans ( Breakdance) de 2-3 ani. Am o problema, cred eu serioasa cu genunchiul stang : ma doare cand stau ghemuit, dupa 5 minute de alergare sau 10 minute de mers, cand sustin greutatea corporala pe piciorul stang. Durerea se afla in partea laterala, nici nu stiu cum sa explic : intre 2 oase, este o cavitate.. acolo ma doare cand apas, si cred eu ca s-a umflat putin, nu e foarte vizibil dar eu simt la palpare. Nu stiu ce sa fac, evit doctorul. Ma doare de aproape 1 An de zile , nu m-am dus la spital pentru ca am prezentat aceeasi durere la piciorul drept, exact in acelasi loc dar mi-a trecut dupa aproape 2, 3 saptamani.
Un mic ajutor ? Sfat ? Ce sa fie ?
Multumesc de ajutor.
Un mic ajutor ? Sfat ? Ce sa fie ?
Multumesc de ajutor.
1 comentarii
Buna ziua!
Este imposibil de raspuns fara o examinare clinica directa. Poate fi o leziune meniscala, ligamentara sau cartilaginoasa, o sinovita inflamatorie sau orice alta afectiune posibila.
Trebuie sa consultati un ortoped bine specializat in patologia genunchiului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Este imposibil de raspuns fara o examinare clinica directa. Poate fi o leziune meniscala, ligamentara sau cartilaginoasa, o sinovita inflamatorie sau orice alta afectiune posibila.
Trebuie sa consultati un ortoped bine specializat in patologia genunchiului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune: