durere de picioare
Buna seara,
am o fetita de 11 ani si de 1 an se vaita de dureri de picioare. Am fost cu ea la un doctor ortoped care mi-a recomandat niste talonete pe care le-am facut imediat si mi-a spus ca dupa 3 luni fetita s-ar putea sa-si revina. Dupa o perioada de 4 luni de purtare a talonetelor, fetitei au inceput sa i se sparga vasele de sange pe picioruse, aparand ca niste pete vinetii. Nu stiu ce tratament as putea sa-i institui, iar durerile de picioare persista in continuare.
Dc ma puteti ajuta cu un sfat, va rog
Multumesc
am o fetita de 11 ani si de 1 an se vaita de dureri de picioare. Am fost cu ea la un doctor ortoped care mi-a recomandat niste talonete pe care le-am facut imediat si mi-a spus ca dupa 3 luni fetita s-ar putea sa-si revina. Dupa o perioada de 4 luni de purtare a talonetelor, fetitei au inceput sa i se sparga vasele de sange pe picioruse, aparand ca niste pete vinetii. Nu stiu ce tratament as putea sa-i institui, iar durerile de picioare persista in continuare.
Dc ma puteti ajuta cu un sfat, va rog
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere difuza in piciorul stang, partea interioara
- 6Daca stau mai mult in picioare sau pe scaun ma dor foarte tare picioarele de la genunchi in jos
- 8Dureri de picior de un an
- 4vitaminele b si durere la un picior
- 6Dureri de picioare la 7 ani
- 3durere la incheietura piciorului
- 13poliartrita reumatoida?
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 4Problema neurologica?
- 3Durere groaznica in piciorul stang
- 4Dureri maini si picioare noaptea
- 3durere piciorul stang muschii biceps femural, fesa stanga si gamba
- 13Dureri de picioare!
- 3Durere la membrele inferioare a piciorului
- 3Dureri interioare de oase
- 3Durere picior
- 5Durere de picior
- 37Durere picior stang
- 1Durere si umflatura antepcior
- 2Bună ziua! Dureri în fesa si piciorul drept, până la călcâi. Plus amorțeală..
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: