Durere de stomac si oboseala

04-01-2016
fabinho
Nu este medic/terapeut
fabinho
Buna Seara ! Am vb acum ceva timp cu dumneavoastra si v-am explicat ca simt ceva in gat si ca dupa sarbatori ma duc la un control.De vreo 3 Saptamani -4 nu mai simt nimic in gat, dar ma mai doare Stomacul din cand in cand! dar dureri de maxim 20 de secunde de ex cand ma trezesc ma doare vreo 2-3 minute in etape si dupa imi trece:) Seara la fel! O sa merg sa fac si un control la stomac, voiam sa va intreb ce crede-ti ca ar putea fi.De Tigari incerc sa ma las cat mai rapid! Am citit pe internet ca limba alba e ff periculoasa si din ce am obs si eu am o limba destul de alba! Cu gatul mi-a trecut, de tusit nu tusesc, de respirat respir ok.Dar ma mai doare stomacul si am impresia ca uneori sunt prea obosit!Va rog sa ma ajutati cu un sfat
3 comentarii
0
04-01-2016, ora 21:29
fabinho
Nu este medic/terapeut
fabinho
Vreau sa mai spun ca am facut analizele am 22 de ani, am colesteroul unpic marit dar aici din ce am inteles e ereditat, in rest celulele albe etc mi-au iesit bune, eu sunt mai galben la fata :) dar niciodata nu mi-a dat ca am anemie! Iar la ficat am unpic mai mare ! si acolo incerc sa tin regim! Stomacul si oboseala cam de 2 saptamani o am ! dar cum am spus dureri foarte mici si de scurta durata ! Ma puteti ajuta cu un sfat? Sunt foarte speriat la tot ce citesc pe internet si am vazut acum si treaba cu limba alba si m-am speriat si mai rau
0
05-01-2016, ora 09:56
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. daca NU ai studii medicale, NU citesti informatii pe internet
Te bagi singur in stres si boala
2 Citesti ce am scris pe forum despre Faringite..si cum afecteaza acidul gastric faringele, ce alimente tyrebuie sa nU mai consumi
3 faci investigatii is tratamenmt serios + regim corect la gastrologie
acolo e problema de baza
0
06-01-2016, ora 01:59
fabinho
Nu este medic/terapeut
fabinho
Multumes de sfat.Parca am si niste bubite pe limba pe margini bubite rosii:)Si limba usor alba!
Adaugă un comentariu / răspuns